Muškarci

Kako da je ponovo osvojite?

Ne pokušavajte da se pomirite ako vas na to navodi usamljenost ili strah da nećete naći bolju. Ali, ako je i dalje volite i sigurni ste da je prava žena za vas, pokušajte ponovo da je osvojite prateći savete stručnjaka za veze.

Ne sažaljevajte sebe – Za početak, ma koliko bili tužni, ne sažaljevajte se jer tako ništa nećete uraditi. Podignite glavu, prikupite snagu i bacite se na rešavanje problema.

Ne obećavajte da ćete se promeniti – Nije dovoljno da joj kažete da je volite i obećate da ćete promeniti sve što joj je smetalo. Očigledno vam više ne veruje, inače bi i dalje bila tu, pa su prazna obećanja u ovoj fazi kontraproduktivna. Razmislite o onom što joj je smetalo, pa ako ste zaista spremni da radite na greškama, umesto da pričate, pokažite se na delu.

Bez poklona – Predlog za pomirenje u vidu 101 ruže pali samo na filmu. U životu, pokloni su jeftin trik da ponovo osvojite nečije srce. Umesto toga, „upakujte“ sebe. Pokušajte da se vidite njenim očima. Prisetite se šta je volela kod vas i podsetite je na te osobine, ali ne rečima, već delima.

Nađite pravi trenutak – Nemojte joj predlagati da se pomirite dan nakon raskida, ali ne čekajte predugo jer je velika verovatnoća da će ona nastaviti dalje bez vas. Ako ništa od ovoga ne upali, pomirite se sa sudbinom i nastavite život.

(Novosti)