Muškarci

Kako da prođete „skener“ na početku veze

Na početku veze, jedino o čemu pripadnici jačeg razmišljaju je da li im je zabavno ili ne, ali dame analiziraju. I to detaljno.

Spisak stavki koje žena „čekira“ u glavi dok ćaskate u kafiću, gledate film u bioskopu ili se šetate pored reke, jeste individualan. Ali, postoji, jer su žene programirane da razmišljaju o budućnosti. A spisak prosečne pripadnice nežnijeg pola izgleda ovako:

Komunikacija – Ne morate jedno drugom da završavate rečenice, ali plus dobijate ako imate slična interesovanja, provocirate je na intelektualnom planu i uživa u razgovoru sa vama.

Pouzdanost – Većina žena želi muškarca na kog može da se osloni. Na početku je to dolazak na sastanak u zakazano vreme, ali već sutra može značiti pomoć oko dece.

Iskrenost – Veoma važan, ako ne i najvažniji deo veze je iskrenost. Bez nje nema poverenja, a bez poverenja, veza leži na lošem temelju.

Ambicija – Ova stavka je strah i trepet za većinu muškaraca jer veruju da se iza nje krije njihov novčani saldo. Pogrešno, jer većina žena ne misli da muškarac mora da ima pozamašan saldo na računu, ali manjak ambicije teško opraštaju pošto ga izjednačavaju sa pasivnošću i nedostatkom cilja.

Porodica – Pitanje da li muškarac želi porodicu ili bi u nedogled da prolongira momačke dane, postaje sve važnije sa godinama. Što žena više gazi četvrtu deceniju, postaje spremnija da zbog razlika po ovom pitanju prekine odnos ne želeći da gubi vreme.

(Novosti)