Astrologija

Kako da sačuvate vezu prema astrologiji

Neke stvari mogu biti sasvim normalne za jedan horoskopski znak, ali mogu biti potpuno neprihvatljive za drugi znak. Međutim, astrologija je tu da vas spreči da napravite grešku i pomogne vam da sačuvate svoju vezu!

Ovan

Zapamtite da je Ovan partner koji zahteva da uvek bude vaš glavni prioritet i uvek u centru pažnje. Ako Ovan misli da više niste fizički privlačni, biće spreman da raskine sa vama. Nikada ne upoređujte Ovna sa nekim iz prošlih odnosa.

Bik

Nikada ne lažite Bika, jer oni uvek cene iskrenost. Možete biti tajanstveni kada je reč o nekim sitnicama, ali Bik će očekivati potpunu otvorenost i iskrenost.

Blizanci

Blizanci uvek kažu šta misle i očekuju isto od vas. Ako oni ne mogu da razumeju nešto, budite spremni da im objasnite. Pored toga, morate biti spremni da se promenite, da se prilagodite, da prihvatite kompromise i da ne budete posesivni. Blizanci ne vole da se osećaju ograničeno i vole slobodu.

Rak

Ako povredite osećanja Raka, oni vam to nikada neće oprostiti. Rakovi su vrlo emotivni. Nikad ne treba zaboraviti njihov rođendan ili druge važne datume. Rakovima treba nežnost i ljubav, tako da ih nikada ne smete ignorisati. Bez obzira koliko ste nervozni, ne vređajte ih, jer su u stanju da se povuku na duži period.

Lav

Lavu je potreban partner sa kojim će izgledati lepo. Nikad ne bi trebalo da obrukate Lava u javnosti na bilo koji način. Lav voli da bude dominantan i u centru pažnje. Nikada ne koristite seks kao sredstvo za nagradu ili kaznu.

Devica

Device vole urednost, tako da su prljava kuća ili auto velike mane za njih. Isto tako, one se plaše negativnosti, pa pokušajte da ne budete u njihovom društvu kada se osećate negativno.

Vaga

Niko nije bolji od Vage u poznavanju nijansa ljudskih odnosa. Pošto su harmonija, ravnoteža i pravda neke od stvari koje Vage visoko vrednuju, imaju averziju prema grubosti. Izbegavajte loše viceve pred njima i ne budite nametljivi.

Škorpija

Nikad ne bi trebalo da izdate poverenje Škorpije. S obzirom da su mnogo puta prevareni u prošlosti, Škorpija uvek očekuje da ćete ih izdati. Ako želite da sačuvate svoj odnos sa Škorpijom budite direktni, iskreni i ostanite posvećeni.

Strelac

Strelac veruje da su posesivnost i ljubomora pretnja za njihovu slobodu, i te stvari su najvažnije za njih. Verujte Strelcu čak i kada kasne ili kad izlaze bez vas. Ako počnu da osećaju pritisak, oni će odmah otići daleko od vas.

Jarac

Iako Jarčevi ne pokazuje svoja osećanja, lako ih možete povrediti – posebno kada je reč o njihovom dostojanstvu. Ne pričajte o svom privatnom životu pred njegovim/njenim kolegama i zaustavite flert sa drugim ljudima u njihovom prisustvu. Pored toga, imajte na umu da je Jarcu potrebno vreme da obradi stvari pre nego što donesu odluku, tako da ih ne požurujte i budite strpljivi.

Vodolija

Vodolije su ljubitelji prirode i životinja. Dakle, nikada ne bacajte cigaretu na teren i ne ponašajte se loše prema životinjama u njihovom prisustvu. Ovo ih može lako naljutiti.

Riba

Ribe su veoma velikodušne i ljubazne, ali ne vole kada ih neko eksploatiše. Za Ribe je veoma važno da delite ista uverenja i očekivanja sa svojim partnerom.

(ženski magazin)