Uncategorized

Kako je buduća vojvotkinja Megan Markl proslavila devojačko veče

I dok se većina devojaka raduje planiranju više ili manje razuzdanih devojačkih zabava, ako se udaješ za pravog princa na to možeš skroz zaboraviti.

Tako je bilo s Kejt kada se udavala za princa Vilijama, a sada i s američkom glumicom Megan Markl koja se u aprilu udaje za Vilijamovog brata, princa Harija.

Lepa zvijezda serije “Suits” zbog ljubavi s princem morala je da se odrekni toliko toga. Pre svega karijere i života u SAD-u, a morala je da pristane i na mirno devojačko veče.

Prema pisanju stranih medija, Megan je navodno prošlog vikenda imala opušteno druženje s bliskim prijateljicama povodom venčanja.

Navodno su devojke imale kraljevski tretman u luksuznom spa centru, a zatim i večeru, kako i priliči budućoj članici kraljevske porodice, ali Kejt Midlton nije bila među njima.

Iako je vojvotkinja u sedmom mesecu trudnoće i dalje je često u javnosti i obavlja sve dužnosti pa joj blaženo stanje nije moglo biti izgovor za nedolazak.

Podsetimo, o njihovom neslaganju šuška se već neko vreme ali na nedavnom zajedničkom javnom nastupu obe su imale široke osmehe na licima, međutim stručnjaci za govor tela odmah su izneli svoja mišljenja.

Po njima je Kejt nervozna zbog dolaska pridošlice u porodicu jer je Megan vrlo odlučna da i dalje ostane vokalna kada je u pitanju izražavnje sopstvenog mišljenja. Devojke se nisu previše ni gledale, što je dodatno podstaklo sumnju u ne baš tako dobre odnose među Kejt i Meg, ali ionako će nam za sve pokazati vreme.

(Index Rouge)