Moda

Kako ove sezone nosimo omiljene casual blejzere?

Sada već sa sigurnošću možemo reći kako je stigao kraj toplom letu, no moramo priznati kako nas najavljeno osveženje i nije baš previše obradovalo. Za jesen možemo reći kako je period na koje je zaista teško odgovoriti kada je odevanje u pitanju, najviše zbog česte izmene neumoljivih kiša i iznenadnog sunca, stoga nije na odmet imati u ormaru modni komad koji će na sve navedene izazove uspešno odgovoriti.

Modni komad koji sjajno odgovara prethodno navedenim zahtevima je blejzer, klasik bez kojeg je zaista jesenja garderoba nezamisliva.

Kao i prošle sezone, tako i ove u centru pažnje pronašli su se blejzeri različitih krojeva i printova, a razlog zašto mu se baš uvek vraćamo je njegova sposobnost transformacije, pa ih kao takve možemo sjajno uklopiti u nešto stroži, poslovni dress code ili pak u ležerne šetnje gradom. Tako ga možete obući na poslovni sastanak, a ako se taj radni dan pretvori u neočekivani izlazak, dobar par visokih potpetica su sasvim dovoljne da imate spreman outfit za ovu, nešto posebniju priliku.

Ove sezone posebno volimo videti oversized blejzere u kombinaciji s elegantnim pantalonama visokog struka ili pak s farmericama i jednostavnim T-shirtom, što je kombinacija s kojom definitivno ne možete pogrešiti. Iako naizgled jednostavan modni komad koji uspešno pronađe mesto u svakom ormaru, upravo on nudi pregršt modnih izdanja s kojima će jutarnje osmišljavanje biti znatno pojednostavljeno. U nastavku smo izdvojili sjajne outfite omiljenih Instagram devojaka, a za koje smo sigurni da će i vas inspirisati da možda nekom svom starom blejzeru pružite jedno sasvim novo ruho!

(Fashion.hr/Cosmopolitan.rs)