Nega & Lepota

KAŽITE ZBOGOM TANKIM OBRVAMA i uz ovaj recept im potpuno promenite izgled

Istanjene obrve i proređene trepavice više nisu u modi. Kako primećujemo na osnovu izgleda poznatih svetskih manekenki, što gušće obrve – bićete sigurno zapaženije. Mnoge od njih ih toliko lepo nose, da devojke sa tankim obrvama čine sve da im dlačice što pre izrastu.

San svake žene za savršeno stilizovane obrve više ne more da bude samo san. Postoji veoma jednostavno rešenje.

Ne, nemojte se odmah vezivati za sve popularnije i rasprostranjenije mestode tetoviranja. Iako su aktuelne, ipak probajte da svoje dlačice pokrenete na malčice drugačiji način.

Za savršeno rešenje koje dolazi iz prirode, pronašli smo odličan recept koji će vam se sigurno dopasti. Nemojte više da očajavate zbog obrva koje “nemate” i koje ste prinuđeni svakodnevno da iscrtavate.

Pored obrva, recept koji je pred vama delotvoran je i za istanjene trepavice, koje nastaju kao rezultat neskidanja šminke i preterene upotrebe maskare i uvijača za trepavice.

 

Osnova recepta je ricinusovo ulje ali radi što uspešnijeg i bržeg rasta obrva i trepavica u njega možete dodati još neke sastojke – čičkovo ili brahmi ulje, pantenol i sl.

U staru maskaru (koju ste prethodno oprali) sipajte i pomešajte ove hranljive sastojke. Svako veče pred spavanje namažite ovu smesu na obrve i trepavice.

Ricinusovo, čičkovo i brahmi ulje sadrže hranljive materije koje podstiču rast trepavica i obrva čak i na najproređenijim mestima. Pantenol je takođe odličan sastojak koji će pomoći da obnovite vaše obrve.

Naravno, ne očekujte da će rezultati vidljivi odmah sledećeg jutra. Budite uporne, a posle nekog vremena rezultati će se sami pokazati.

Srećno!

(lepotaizdravlje.rs)