CELEBRITY

Kim Kardašijan pozirala za naslovnicu Voga i otkrila svoje NOVO zanimanje!

Starleta Kim Kardašijan zvezda je majskog izdanja američkog Voguea i to je njena prva samostalna naslovnica za “modnu Bibliju”.

Kardašijanka je lepu vest podelila na svom Instagramu, gde je otkrila da je to ostvarenje njenih snova.

“Dugo sam sanjala o ovom trenutku iako su mnogi govorili da nikada neće doći. Ne mogu rečima opisati kolika mi je bila čast snimiti svoju prvu samostalnu naslovnicu za američki Vogue”, napisala je Kim uz fotografiju naslovnice na kojoj je mokra i nosi prozirnu mrežastu smeđu majicu. U galeriji je podelila i fotke iz editorijala, od kojih joj na jednoj društvo čini njeno troje dece.

A puno više pažnje javnosti od same naslovnice privukla je informacija koju je otkrila u intervjuu. Naime, Kim već neko vreme u tajnosti stažira u jednoj advokatskoj firmi u San Franciscu i planira polagati pravni ispit 2022. kako bi postala advokatica. Da, dobro ste pročitali, starleta je odlučila krenuti stopama svog pokojnog oca Roberta Kardašijana koji se proslavio se kao advokat O.J. Simpsona.

Kim je otkrila i da je tu odluku donela kada je u maju prošle godine uspela uticati na pravni sastav i osloboditi iz zatvora 63-godišnju Alice Marie Johnson koja je nepravedno osuđena na doživotni zatvor zbog svog prvog prekršaja.

“Shvatila sam da bih mogla napraviti puno više toga kada bih imala potrebno znanje”, objasnila je Kardašijanka svoju odluku.

(cosmopolitan.rs)