CELEBRITY

Kim zbog naslovnice Voga na meti Bijonsinih fanova!

Kimje još jednom imala čast da krasi naslovnicu „modne Biblije“.

Ovog puta fotkala se i intervjuisala za arapsko izdanje Vogue-a za septembar. Iako njena popularnost i traženost ne čudi, ono što odmah upada u oko je njen drugačiji, neprepoznatljiv izgled.

Kim je ponovo sarađivala sa Thierryjem Muglerom, dizajnerom koji je odgovoran za njenu „mokru“ haljinu sa ovogodišnje Met Gale.

I ovog puta su u igri bili uski korseti na koje se Kim požalila nakon Met Gale u jednom intervjuu i otkrila kako je jedva disala prilikom nošenja istog.

Osim neudobnih, ali vrlo umetničkih kreacija, Kim je iznenadila i frizurom, ekstremno dugačkom pletenicom koju je delimično omotala oko glave i zbog koje su je Bijonsini fanovi ponovno optužili da kopira pevačicu.

„Volim te, ali ovo je 100 posto stil poput Bijonsinog“, „Inspirisano sa Bijonse… Opsednuta je“, neki su od brojnih komentara u sličnom stilu.

Podsetimo, fanovi pevačice nedavno su optužili Kardašijanku da je išla na plastičnu operaciju kako bi izgledala kao Bijonse, a čini se da s optužbama neće stati dok se Kim ne oglasi o svemu.

(Index.hr)