CELEBRITY

Kloi Kardašijan konačno objavila: Moj najveći san se ostvaruje, dobiću bebu!

Najlađa sestra Kardašijan, Kloi, napokon je priznala na Instagramu dirljivom fotografijom i porukom da očekuje svoje prvo dete sa 7 godina mlađim košarkašem Tristanom Tompsonom.

“Moj najveći san se ostvaruje. Dobićemo bebu! Čekala sam i pitala sam se, ali Bog je imao plan i znao je šta radi. Samo je trebalo da verujem i budem strpljiva. Tristan, hvala ti što me voliš. Hvala što me tretiraš kao kraljicu. Hvala što se zbog tebe osećam lepo na sve moguće načine. Hvala što ću zbog tebe postati majka. Nikada neću zaboraviti kako si divan bio prema meni sve ovo vreme. Hvala što si me učinio srećnom. Hvala svima na pozitivnoj energiji i ljubavi. Znam da smo dugo čekali da objavimo javo, ali želela sam da uživam u prvim trenucima sa porodicom i prijateljima. Hvala svima na razumevanju. Toliko sam uzbuđena, nervozna, rasdosna, ali i uplašena. Ali to je najbolji skup osećanja koje sam doživela u svom životu!”, iskreno je napisala buduća mama i dobila više od 6 miliona lajkova i reči podrške.

Brojni fanovi i poznate slavne prijateljice poput Bele Hadid čestitale su joj na prinovi. I mi se pridružujemo čestitkama!

(Cosmopolitan)