Deca

KNJIGE KOJE POMAŽU RODITELJIMA: Mama, kako je nastala Zemlja?

Kako je nastao život? Zašto su nestali dinosaurusi? Da li se zemlja pomera ispod naših nogu? Zašto pada kiša? Koja je veza između gorile i mobilnih telefona? Da li čokolada raste na drvetu? Pitanjima radoznalih mališana nema kraja, a roditelji ne znaju sve i često nemaju strpljenja da slušaju zapitkivanja. Ipak, vrlo je važno da deca dobiju prave odgovore na ova pitanja, a oni se nalaze u edukativnim i zabavnim knjigama „Kako svet funkcioniše“ i „Kako pravimo stvari“.

Kako pravimo stvari - rasklop sa K4

Zanimljiv sadržaj oduševiće najmlađe, kao i roditelje, bake i deke, jer se na lak način objašnjavaju komplikovane teme i pojave u prirodi, poput velikog praska, zemljotresa, kruženja vode, lanca ishrane… Ova dela su vrhunski ilustrovana, štampana biljnim bojama, obogaćena 3D animacijama i dodacima za izvlačenje, ovenčana prestižnim svetskim nagradama, prevedena na brojne jezike, pa i srpski.

kako-final
„Kako svet funkcioniše“ je praktičan vodič za upoznavanje sa našom planetom. Savršeno izvedene 3D animacije prikazuju ključne procese u prirodi poput kruženja vode, uragana, nastanka zemljotresa zbog pomeranja tektonskih ploča… Brojni dodaci za izvlačenje doprinose da mlađi bolje razumeju pojave. Dobitnik je nagrade Kraljevskog društva Velike Britanije, prevedena na 15 jezika.
„Kako pravimo stvari“ je jedna od najboljih obrazovnih, interaktivnih knjiga za decu od 7 do 12 godina. Ona uči o stvarima koje svakodnevno koristimo i pokazuje na koji način eksploatišemo prirodne resurse Zemlje, uz mnoštvo 3D animacija, dodataka koji iskaču i minijaturnih knjižica.

 

Ove, ali i mnoge druge knjige za najmlađe, izdaje kuća „DATA STATUS“, a sve ispunjavaju najzahtevnije kriterijume dece i odraslih.

(Srećna žena)