Astrologija

Koga čeka romansa, a ko neće moći da „diše“ od posla: Precizan nedeljni horoskop do 1. maja!

Pročitajte detaljni horoskop za period od 24. aprila do 1. maja i saznajte šta vas čeka u ljubavi i na poslu, ali i na koje zdravstvene probleme bi trebalo da obratite pažnju.

 

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Veoma ste aktivni i puni dobrih ideja, ali zvezdane konstelacije vam  ne idu na ruku. Zbog retrogradnog kretanja Marsa i Mekura u narednom periodu, poslovi koje sada započinjete urodiće plodom tek krajem sledećeg meseca. Naoružajte se strpljenjem. Ne dozvolite da nepovoljna događanja u poslovnom okruženju remete vaš mir. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje.
Ljubav – Mnogi pripadnici ovog znaka pokušaće da obnave neke stare emotivne veze tokom perioda boravka Venere u Ovnu. Emotivno zadovoljstvo biće obostrano.
Zdravlje – Mogući problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje koje se lako leče. Izbegavajte piće i slatkiše.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Imaćete uspeha u svim poslovima koji su vezani za kretaivan rad. Želeli biste da proširite obim delatnosti, ali ništa ne činite da to i ostvarite. Kao po običaju, prepuštate se događajima, što nije dobro, naročito u periodu kada je Merkur retrogradan u vašem znaku. Pripazite na dokumentaciju, čuvajte se pogrešnih procena. Moguće greške zbog rasejanosti.
Ljubav – Niste zadovoljni partnerom. Maštate o savršenom „princu iz snova“ koji u realnom životu, nažalost, ne postoji. Utehu nalazite u umetnosti. Viši tipovi znaka uživaće u životnim radostima, dok se niži muče ličnim problemima.
Zdravlje – Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Kao po običaju, puni ste pozitivne energije. Sve što zamislite sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Rešili ste da uprkos zastojima konačno privedete kraju poslove koje stalno odlažete. Čuvajte se predrasuda i brzopletih zaključaka u pregovorima sa novim poslovnim partnerima. Ukoliko dođe do neslaganja, ostanite smireni.
Ljubav – Koji je znak najšarmantniji? Pa vaš, naravno. Tokom ovog perioda bićete neodoljivi. Narednih dana, posebno dok je Mesec u vašem polju partnerstva, obratite pažnju na tajne obožavaoce iz okruženja.
Zdravlje – Osećate se odlično, čak mnogo bolje nego inače.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ovo je odličan period za polaganje ispita i regulisanje nerešenih problema. U slučaju komplikacija, potražite pomoć iskusnijih kolega. Verujte u sebe čak i ako imate utisak da se sve urotilo protiv vas. Budite strpljivi, uskoro će sve doći na svoje. U komunikaciji sa kolegama budite iskreni. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi pripadnici znaka narednih dana donose mudre odluke.
Ljubav – Nedavni konflikt sa partnerom podstakao vas je da   preispitate svoje ponašanje prema partneru. Plašite se da se  nesporazum ne ponovi. Nikako ne uspevate da se opustite.
Zdravlje – Ubrzan poslovni ritam negativno utiče na zdravlje. Odmorite se.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Sve vaše misli i planovi usko su povezani sa novcem.  Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji i nesporazumi. Isplata kasni, a vi ste u nezavidnoj situaciji. Bićete okupirani materijalnim problemima do te mere da ništa drugo nećete primećivati. Zbog nepovoljnih zvezdanih aspekata mogući su problemi na poslovnom planu. Strpite se, situacija će se uskoro razjasniti.
Ljubav – Budite oprezni u komunikaciji sa Bikovima i Škorpijama.  Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati. Prija vam  opuštena atmosfera.
Zdravlje – Spolja delujete i lepo i zdravo, ali osećate neki nemir. Opustite se.

horoskop
DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Maksimalno se trudite da sve odradite na vreme i da sve stvari držite pod kontrolom. Ako posao ne ide onako kako ste zamislili, ne brinite čak i ako imate osećaj da se nalazite u bizizlaznoj situaciji. Možda ste se preforsirali, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Potreban vam je odmor od svega, posebno od situacija koje deluju opterećujuće. Distancirajte se.
Ljubav – Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Niste zadovoljni njome ne samo ovih dana već dugi niz godina. Tešite se, uskoro nastupa i vaših pet minuta.
Zdravlje – Čuvajte se hroničnih bolesti. Odmorite se.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao – Svaki početak novog posla je težak, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete izuzetno motivisani za rad. Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u malim zadovoljstvima. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite da lenjost pobedi.
Ljubav – Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Verovatno ste pomešali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran.
Zdravlje – Pokušajte da uspostavite bliskiji kontakt sa prirodom. Uživajte u šetnjama, čak i po kiši.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Mnogi projekti su u zastoju. Pošto imate razvijenu intuiciju i umete da dešifrujete signale kada je pravo vreme za nove poduhvate, osećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat. Sreću nalazite u druženju sa kolegama i ljudima sličnih interesovanja. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišite radije izbegavajte.
Ljubav – Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza.  Veza je došla do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.
Zdravlje – Ukoliko ste preterali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vreme da smanjite porcije.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Očekuju vas radikalne promene na poslovnom planu. Neki pripadnici znaka će naći novi, možda honorarni posao, a drugi će razmišljati o penziji. U svakom slučaju, promene su neminovne. Započinje nova, svetlija faza u vašem životu. Na mnoge stvari koje vam nisu bile po volji stavljate tačku. Rešili ste da se promenite. Izbegavajte nerviranja, površnost i prihvatanje novih obaveza.
Ljubav – U vezi ste prilično naivni. Bez razloga se nervirate zbog nečega na šta ne možete da utičete. Opustite se i uživajte u onome što imate. Ne pokušavajte da menjate partnera.
Zdravlje – Previše se iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Naglašena intuicija pomaže vam da donesete ispravne odluke. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate. Naravno, imaćete i razloga za slavlje. Fantastično se osećate, jer svoju sreću delite sa ljudima iz vašeg poslovnom okruženja. Obuzdajte potrošačku groznicu. Ako planirate putovanje, počnite da štedite.
Ljubav – Sve se odvija baš onako kako ste i priželjkivali. Dobro ste raspoloženi i svoj entuzijazam prenosite i na partnera. Spremite se za puno strasti i nežnosti.
Zdravlje – Sklonost ka porocima negativno utiče na vaše zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Vredno ste radili i dobijate zasluženo priznanje. Više bi vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste švorc, ali će pohvale bar nahraniti vašu sujetu. Trudite se da iz svakog iskustva izvučete pouku. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbegnete neugodnosti.  Ako niste u stanju da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.
Ljubav – Napokon ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude. Ako želite da uspostavite bolje odnose, menjajte sebe.
Zdravlje – Uglavnom dobro. Ne preterujte sa poslom. Opustite se.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Često menjate mišljenje o važnim pitanjima, pa saradnici ne mogu da vas prate. Smeta im vaša nedoslednost. Ali, to vas mnogo ne zabrinjava, važno je da ste vi zadovoljni. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova po sistemu „što na um, to na drum“. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Budite istrajni, ne dozvolite da vas manji neuspesi obeshrabre.
Ljubav – Iznenadni telefonski poziv nagoveštava mogućnost obnove neke stare veze. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite. Prijaće vam promena društva.
Zdravlje – Mogući zdravstveni problemi zbog pojačane nervoze. Čuvajte se hroničnih bolesti.

(ASTROLOG Mihailo Čukić, novosti)