Dijete

Koja pića naručuju zgodne žene na letovanju?

Da, ne biste verovali, ali i fit žene piju nešto drugo osim vode s limunom i zelenog čaja. Ipak i one izlaze i zabavljaju se, a opet imaju besprekorna tijela. Otkrili smo koja to pića naručuju fit žene na letovanju.

Kreativni barmeni osmislili su stotine vrsta koktela, ali svima je zajedničko da imaju stotine i stotine praznih kalorija. Ako vidite da se u koktel ubacuju sastojci poput sokova, sirupa, šećera, meda znajte da je takvo piće ubica za vašu liniju. Donosimo vam pet predloga pića koja ne sadrže enormne količine kalorija pa ćete ih s užitkom moći konzumirati ovog leta.

Kokteli od svežeg voća

Ako za barom vidite da barista koristi sveže voće, naručite neki koktel u kojem je upravo sveže voće glavni sastojak. Ostali kokteli sadrže puno aromatiziranih sirupa koji imaju velike količine šećera, a velika je šansa da oni od svježeg voća sadrže manje loših sastojaka. Voće je zdravo u svim kombinacijama pa zašto ne bi uživali u njemu na malo drugačiji način?

Čista votka

Iako vam se čini da je votka bogata kalorijama, upoređenju s drugim pićima i nije tako strašno pa 25 mililitara votke sadrži 55 kalorija. Upoređenju s čistom votkom, one aromatizirane imaju puno više šećera i kalorija pa je čista najbolji izbor. Naravno ne preterujte ni s običnom votkom ako pazite na liniju.

Vino

Ako se odlučite za klasično vino nećete morati razmišljati da li sadrži li aditive, šećerne sirupe i pojačivače okusa. Vino je definitivno jedan od najboljih izbora za kojim možete posegnuti ako čuvate liniju, a dodatan je plus što crno vino sadrži mnoge antioksidanse koji čuvaju srce.

Pivo

Obično pivo nema nekih skrivenih sastojaka koji bi potstakli debljanje pa ako uživate u njegovom ukusu, možete ga slobodno piti. Pripazite jedino na količinu, s obzirom na to da je pivo prehrambeni proizvod mogli bi dobiti kilograme ako ga konzumirate u preteranim količinama.

Tekila

Tekila sadrži agavin sirup, a znamo da je on ključan sastojak prehrane fit ljudi. Agavin sirup je prirodno sladilo koje ne podiže šećer u krvi kao običan šećer. Tekila ima odličan ukus pa kada je pijete nemate potrebu da je obogaćujete nekim sirupima. Još jedna prednost je što tekila ne uzrokuje nadutost pa možete da je pijete i pre odlaska na plažu.

(Fashion.hr)