Astrologija

Koji horoskopski znak se najlakše zaljubljuje?

Ovan i Škorpija se lako zaljubljuju, Riba je rođena za ljubav, dok su Devica i Jarac oprezni.

Ovan
Ovan se zaljubi na prvi pogled. Potreban je samo jedan trenutak da se vidi da li on voli nekoga ili ne. On ne misli o tome ko je ta osoba, da li je dobra ili ne, da li je ona društveno prihvatljiva, bogata ili siromašna. Ovan ne misli o stvarima o kojima ostatak horoskopa misli. On reaguje na strast i impuls.

Bik
Bikova čula prorade odmah, odnosno, probude se kada upozna osobu koju bi mogao da voli. Ovaj horoskopski znak ima izraženija čula u odnosu na druge znakove. Ipak, on će čekati malo pre nego da se zaljubi, posmatraće tu osobu, dok sasvim ne bude siguran da ovo nije samo privremena avantura.

Blizanci
Blizanci se lako zaljubljuju, veoma često u dve ili više osoba u isto vreme. Kao da su svi ovi ljudi deo jedne osobe, a ako bi Blizanac mogao da ih sastavi stvorio bi savršenu osobu. Zato je Blizanac često rastrzan između dve voljene osobe.

Rak

Oni se zaljubljuju lako, ali retko pokazuju jer se plaše da će biti povređeni. Rak ima loša iskustva iz prošlosti i zbog toga je malo verovatno da će on preuzeti inicijativu zbog svoje zaljubljenosti. Oni će čekati dugo vremena, sve dok ne bude siguran da je to prava osoba za njega.

Lav
Ništa ne može da promakne Lavljem oku. Lav neće reagovati impulsivno kao Ovan, niti će pasti u ljubav na prvi pogled. Izvesno vreme on će samo gledati osobu koju on voli.

Devica
Devica zna odmah koga voli. Ona brzo donosi odluku i retko pravi grešku kada je u pitanju procena ljudskog karaktera. Ona se zaljubljuje polako i ona ne razume šta se to dešava sa njom. Ona se zaljubljuje u one koje smatra nejasnim i zanimljivim, jer ona ima potrebu da razjasni i razume sve.

Vaga
Ona se tako lako ne zaljubljuje. Ako je Ovnu potreban samo jedan pogled, Vagi je potrebno nekoliko. Vaga uvek meri nešto. Ona meri da li je u pitanju ljubav ili ne i često se pita da li je ona zaljubljena u jednog ili drugog … Zato joj treba malo više vremena da odluči.

Škorpija
Ljubav je ovde kao munja, odnosno kao grom. U jednom trenutku, Škorpija zaustavlja sve i oseća se kao da ga ju je pogodio grom. Tako izgleda početak Škorpijinog zaljubljivanja.

Strelac
Ovaj horoskopski znak je sklon ljubavi i avanturama. U njegovoj je prirodi da se zaljubljuje i pošto je promenljivi vatreni znak, on često odvraća tu strast sa jedne osobe na drugu.

Jarac
On se lako ne zaljubljuje, ali kada on to radi voli da osvoja tu osobu polako. Ovo je rođen maratonac, trkač na duge staze. Ništa što može biti osvojeno prebrzo nije vredno pažnje, bar za Jarčeve.

Vodolija
Ona se lako zaljubljuje, ali se još brže odljubljuje. Ovaj znak je uvek zaintrigiran novim, uzbudljivim stvarima. On jedva održava dublje emocije prema određenom licu tokom vremena.

Ribe
U ovom znaku Venera je uzvišena, tako da su Ribe zaljubljene sve vreme. Ako ne sa nekim, onda sa nečim – zaljubljene su u dobru muziku, u vino ili slično. I oni lako postaju zavisni od te ljubavi, bar za neko vreme dok se ne zaljubi u nešto drugo (Ribe su promenljiv znak), ali važno je da su oni uvek u ljubavi.

(ženski magazin)