Astrologija

Koji znaci horoskopa najviše drame bez potrebe?

Bik

Bik voli stabilnost i zato nikako ne želi da dođe do nekih promena. Ukoliko ima neki problem, pokušaće da ne promeni ništa jer je tako lakše. On je hedonista koji želi da uživa i zato brine da li će sve biti u redu, da li će imati novca i posla, da bi mogao da uživa, da jede dobru hranu, da putuje – oko toga se uglavnom brine.

Rak

Rak brine o svojoj porodici. Samo je važno da je njima dobro, a on će da se pobrine posle za sebe. Uvek pazi kako se ponaša i šta priča da ne bi nekog uvredio. Važno mu je da su svi srećni oko njega.

Devica

Ona brine o zdravlju. Dežurni je hipohodar Zodijaka, a uvek je spremna da da savet u vezi sa zdravljem svakom. Ovaj čaj, oni vitamini, one tablete – tačno zna šta kome treba za koji problem. Za sebe je najgora jer brine da joj se nešto ne desi, pa opterećuje i druge ljude. Ipak, dobronamerna je.

Škorpija

Ovo će Vam verovatno biti čudno, ali Škorpija brine itekako. Ona ima strah da se nekom nešto ne desi. Stalno zove, pita, naročito kad neko ide na put ili se neko ne javi na telefon. Scenario u njenoj glavi nema veze sa realnošću, ali je bitno da je uverite da je sve u redu, da ne sumnja da imate neki problem.

Jarac

Jarac brine da li će sve da stigne da uradi na vreme. To koliko je u stanju da sebe optereti ne može svako da podnese. On ima par rokovnika, alarme, podsetnike i dodatno kaže nekom da ga podseti šta treba da završi. Samo je bitno da stigne svuda na vreme i da sve obaveze odradi u roku.

Ribe

Ribe brinu da će doći dan kada neće moći da se naspavaju. Ako moraju stalno da rade, da nemaju vreme za odmor, to nije idealan život za njih. Moraju da postoje putovanja, relaksacija, uživanje i vreme za privatni život, bez obzira na obaveze.

Ostali znaci ne brinu toliko. Da li ste se pronašli u tekstu? Ostavite nam komentar ili pošaljite nekom koga ste prepoznali.

(Mondo.rs)