Moda

Kombinacija u kojoj ćete na prazničnim zabavama izgledati seksi, ali ne i vulgarno

Već i sami dobro znate kako je i službeno stiglo najljepše doba u godini, a s njim i brojne zabave – bilo privatne, bilo poslovne.

Kao i svake godine i ove počinje vaša muka s odabirom kombinacija koje ćete nositi, a s obzirom na to da je partija svake godine sve više, apsolutno vas razumemo

Osim činjenice da “nemate šta da obučete”, problem predstavlja i dreskod određenih zabava, dnevnih ili noćnih, a tu pre svega mislimo na one poslovne na kojima želite da zablistate, ali ne možete da se obučete kao za doček Nove godine s prijateljima u klubu ili na kućnoj zabavi.

Iako je to vaše privatno vreme i radi se o zabavi, i dalje morati zadržati dozu profesionalnosti pa kratke suknje, seksi topići ili korseti, uske farmerice i preotvorene haljine apsolutno ne dolaze u obzir.

Srećom, postoji kombinacija s kojom ne možete pogrešiti i u kojoj ćete se osećati jako seksi, ali i dalje ćete izgledati dobro i primereno. Radi se naravno o pensil suknji i bluzu.

Vama ostavljamo da sami odlučite koje vam boje najbolje stoje, a dobra vest je što na kombinaciju jednako dobro idu štikle, kao i čizme, što će vašu figuru učiniti još vitkijom. Može li bolje?

(Index Rouge)