AstrologijaLjubav & Seks

Konjunkcija Jupitera i Erosa: Spremite se za preokrete na ljubavnom planu, tajne veze i burne rastanke!

Jupiter, planeta prosperiteta, putovanja, hedonizma i kontakata sa strancima, prelazi preko poslednjih stepeni Vage, spremajući se da 10. oktobra, posle 12 godina, uđe u Škorpiju. Tokom ove nedelje, Jupiteru se približava asteroid Eros tako da će u drugoj polovini perioda obrazovati konjunkciju. Ovakav aspekt još više naglašava simboliku Erosa (erotičnost, lični magnetizam, zavodljivost), zbog čega će malo ko moći da odoli predstavnicima sedmog zodijačkog znaka.

S druge strane, opozicija između Erosa blizu Jupitera i retrogradnog Urana u Ovnu najavljuje uzbudljive preokrete na ljubavnom planu, tajne veze, burne rastanke i mogućnost skandala, a to se naročito odnosi na poznate ličnosti.

Sekstil koji Jupiter obrazuje sa tranzitnim Saturnom u Strelcu, donosi obnovu saradnje sa strancima, nove šanse po pitanju stručnog usavršavanja i dobijanja stipendija u inostranstvu. Kvadrat sa Plutonom upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Uticaj Jupitera naglašen je u Strelcu, Ribama i Raku, a Urana u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti više na „udaru“ ovih aspekata, ali neće zaobići ni ostale.

Ovan

Konjunkcija Jupitera i Erosa u opoziciji sa retrogradnim Uranom u vašoj astrološkoj kući ličnosti, upozorava da se pazite skandala ako ste u tajnoj vezi, posebno ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.

Bik

Pozicija planeta prosperiteta i neočekivanih situacija, Jupitera i Urana, može da vam donese promenu radnog mesta ili posla. Zauzeta osoba koju poznajete preko posla čini sve kako bi skrenula vašu pažnju.

Blizanci

Vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, Jupiter u konjukciji sa Erosom, nasuprot retrogradnom Uranu u kući više sile, upozorava da izbegavate rasprave sa nekim s kim ste u dugogodišnjoj vezi ili braku.

Rak

Saturn, vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, u sekstilu sa Jupiterom blizu Erosa, donosi vam mogućnost ulaska tajnu u vezu sa zauzetom osobom koju najverovatnije već duže vreme poznajete preko poslovnih kontakata.

Lav

Pozicija Urana i Saturna, vladalaca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, ali i Jupitera blizu Erosa, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa zauzetom osobom na nekom putu u inostranstvu.

Devica

Retrogradni Uran u vašem polju finansija u opoziciji sa Jupiterom blizu Erosa, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove kao i da se čuvate prevare. Trigon sa Saturnom vam donosi zaradu preko poslova sa strancima.

Vaga

Jupiter blizu Erosa u vašem znaku u opoziciji sa retrogradnim Uranom u astrološkom polju ljubavi, opominje da budete oprezni, kako ne biste postali „plen“ nekog iskusnog zavodnika, ako ste dama. Ukoliko ste muškarac, bićete magnet za suprotni pol.

Škorpija

Aspekti između Saturna u vašem polju ljubavi i Urana u polju posla, mogu da vam donesu obnovu veze sa starom simpatijom, dok pozicija Jupitera i Erosa, nagoveštava mogućnost sklapanja dogovora u tajnosti sa osobom na položaju.

Strelac

Vaš vladalac Jupiter, planeta kontakata sa strancima, blizu Erosa, u sekstilu sa Saturnom u vašem znaku, može u vaš život da dovede staru ljubav, u isto vreme kada vam se pruža šansa za obnovu saradnje sa strancima.

Jarac

Vaš vladalac Saturn, planeta, ambicije, prošlosti i čekanja, u trigonu s drugim vladaocem vašeg znaka, retrogradnim Uranom, donosi vam nastavak saradnje sa nekadašnjim psolovnim partnerima.

Vodolija

Vladalac vašeg znaka, retrogradni Uran, u opoziciji sa Jupiterom i Erosom u vašem polju flerta, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja je zbog posla poznata u javnosti.

Ribe

Vladalac vašeg astrološkog polja karijere, Jupiter blizu Erosa, u opoziciji sa Uranom u polju novca, nagoveštava mogućnost prelaska na neko drugo radno mesto ili promene posla.

Izvor: novosti.rs