Moda

Kraljice stila potvrdile: 6 komada koje ćete naći u ormaru svake Francuskinje (FOTO)

Ove chic dame znaju kako u klasičnim komadima koji nikad ne izlaze iz mode možete uvek izgledati kao da ste sišle s modne piste.

Upravo zato ćete u njihovom ormaru uvek pronaći sledećih šest komada.

Savršeno krojeno odelo

Iako uvek slušamo kako je mala crna haljina obavezan stanovnik ormara svake žene, Francuskinje se ne zamaraju pravilima, pa tako daju prednost kvalitetnom odelu koje je krojeno po njihovim merama ili koje barem izgleda kao da je stvoreno baš za njih.

Mantil

Ovaj legendarni prolećno-jesenji kaput u trendu je već decenijama, a ove chic dame svesne su činjenice da pristaje uz baš svaku odevnu kombinaciju.

Crne cipele

Zavisno od vaše preferencije visine štikle i modela, trebale biste svoj ormar obogatiti barem jednim crnim cipelama koje će uvek biti vaš džoker u situacijama kada ne znate što biste iskombinovale uz neku odevnu kombinaciju.

Džemper od kašmira

Francuskinje rado ulažu u skuplju odeću jer kvalitet za njih uvek ima prednost nad kvantitetom. Džemper od kašmira savršen je primer nešto skupljeg komada odeće koji će u jesenjim i zimskim danima zasigurno opravdati svaki dinar. Ako ne želite izdvojiti poveću svotu novca, pričekajte veća sezonska sniženja.

Bela košulja

Kao što smo napomenuli, ove dame obožavaju klasične komade, a što je veći klasik od dobre bele košulje?

Zvoncare

U njihovom ormaru nema mesta za komade koji ne pristaju savršeno njihovoj figuri. Upravo zato one će radije imati jedne farmerice koje im odlično stoje nego tri para koja su kupile samo zato što su u trendu.

(index.hr)