Moda

Kupaći kostim koji će obeležiti leto 2016.

Na putu je rimejk jedne od najpopularnijih serija ’90-ih – „Čuvara plaže“, pa je samim tim prirodno da se opet vrate u „život“ određeni trendovi iz te serije.

zenski-magazin-kupaci-koji-ce-obeleziti-leto-2016(2)

Mi konkretno ciljamo na kupaći kostim koji je nekada nosila zgodna Pamela Anderson. Sada se taj model kupaćeg kostima može videti na poznatim ličnostima kao što su Ariel Vinter, Selena Gomez i Kajli Džener.

zenski-magazin-kupaci-koji-ce-obeleziti-leto-2016(7)

Iako je ovo buđenje vintedž trenda, ovaj jednodelni kupaći kostim sa visoko izrezanim otvorima za noge iznad kukova se može modifikovati u nešto modernije iz ovog perioda.

zenski-magazin-kupaci-koji-ce-obeleziti-leto-2016(6)

Možete ga upariti sa suptilnim nakitom za plažu, zavezati maramu oko struka za malo veću pokrivenost ili isticanje struka, kao i širokim šeširom koji ima dve funkcije – da vas zaštiti od sunca i da da upotpuni vaš trendi izgled.

zenski-magazin-kupaci-koji-ce-obeleziti-leto-2016(3)

Ovu vrstu kupaćeg kostima možete nositi i uz šorts ili farmerke (gornji deo kao majica) jer postoji toliko varijacija koje mogu proći kao trendi majica na bretele. Pogledajte koje modele smo izabrali za vas, ali i kako je izgledao „originalni“ kupaći na Pameli Anderson.

(Ženski Magazin)