Moda

Leptirići i na odeći

Dezeni preslikani iz prirode ovoga leta dominiraju u kolekcijama poznatih svetskih dizajnera, a među motivima u trendu, posebno mesto zauzeli su leptirići. Elegantni i nežni i u isto vreme romantični i razigrani, našli su se na haljinama, suknjama, bluzama, pa čak i na pantalonama. Odeću sa ovim ženstvenim printom možete da nosite u gotovo svim prilikama, a u zavisnosti od vašeg ukusa i stila odaberite boje, način oslikavanja, krupan ili sitan kadar ovog trendi dezena. A ako vam nedostaju ideje za kombinovanje odeće i detalja, poslušajte savete stilista:

* Maksi haljinu od prozračnog, laganog materijala, posutu raznobojnim leptirićima, možete da kombinujete uz teksas jaknu, šešir ili neke efektne naočare za sunce.

* Uz mini haljinu od čipke sa tri četvrt rukavima, ukrašenu diskretnim cvetovima i leptirićima, odlično se uklapa dugačka ogrlica od perli i sat sa širokim kaišom.

* Ženstvena mini haljina od satena sa asimetrično raspoređenim ljubičastim leptirima i otkrivenim ramenima idealan je izbor za svečanije prilike.

* Leptiri u plavim i ružičastim tonovima na haljini zvonastog kroja od svetlo zelene svile u kombinaciji sa svetloplavom tašnom.

* Donji deo mini haljine od belog šifona, sečene u struku, ukrašen je krupnijim, a gornji sitnim plavo-crvenim dezenom.

* U tunici jednostavnog kroja u jarko ružičastoj nijansi sa krupnim i sitnim printom možete da idete i na plažu i u šetnju.

Savet plus: Ako više volite modne dodatke sa leptirićima, opredelite se za neku ešarpu, tašnicu, nakit i sl.

(Novosti)