Nega & Lepota

Manikir „oko mačke“: glavni trend ovog proleća

Ovakav izgled noktiju će biti najmoderniji manikir za sezonu proleće/leto 2016.

Mat lak za nokte, dugi “vampirski” nokti – ako svi ovi trendovi nisu zagrejali vašu dušu, obratite pažnju na manikir u stilu „oka mačke“!

zenski-magazin-beauty-kozmetika--manikir-oko-macke-glavni-trend-ovog-proleca-1 (5)

Odabrali smo najspektakularnije i inspirativne ideje, a skoro svaki dizajn možete uraditi same u svojoj kući. Da stvorite takav manikir potreban vam je samo odgovarajući lak za nokte: obratite pažnju, na primer na gelove za nokte koji će vam omogućiti da postignete željeni efekat. Ako se odlučite da uradite manikir u bojama kao sa prve dve fotografije, ne treba vam ništa drugo, dovoljno je da samo pokrijete nokte premazom kao i obično.

zenski-magazin-beauty-kozmetika--manikir-oko-macke-glavni-trend-ovog-proleca-1 (7)

Naravno, potrebna vam je magnetna ploča koja se može kupiti u specijalizovanim radnjama i koja je zadužena za prelamajući izgled noktiju. Takođe vam je potrebna i lampa za brzo sušenje noktiju.

EsO5Q-4d6bo

Ipak, „oko mačke“ izgleda još spektakularnije, ako koristite određene dizajne ili sjaj na domalom prstu. Što se tiče boja, ovaj manikir obično se izrađuje u nijansama „oka mačke“: to je tamno zelena, plava, ljubičasta, boja opala, ponekad bordo.

Eksperimentišite!

(Ženski Magazin)