CELEBRITY

MELANIJA TRAMP U PRAZNIČNOM RASPOLOŽENJU: Prva dama izgleda savršeno u crvenom! (FOTO)

U okviru godišnje ceremonije, Tramp je sinoć odbrojavao od 10, da bi onda njegova žena Melanija pritisnula dugme i jelka je zasijala zlatnom i srebrnom svetlošću.

“Danas je dan koji sam čekao cele godine. I sada, kao predsednik Sjedinjenih Američkih država, imam ogromnu čast da najzad poželim Americi i svetu srećan Božić”, rekao je Tramp.

Tradicija paljenja svećica na nacionalnoj jelki počela je 1923. godine, za vreme predsednika Kelvina Kulidža, i odvija se u Predsedničkom parku u Vašingtonu.

Prva dama nastavlja sa odećom koja odiše Božićnom atmosferom. Na ovoj ceremoniji, Melanija se pojavila u crvenom kaputu od tvida, na kojem se nazire blagi karirani dezen, idealan za ovako svečanu priliku. Struk je istakla kaišem u istoj boji, a na nogama je imala stileto cipele u boji kože. Kosa joj je bila puštena, na očima je imala nešto jaču šminku, dok je na ustima imala samo sjaj.

Melanija i Donald nisu jedini iz Tramp porodice koji su prisustovali ovoj ceremoniji. Ivanka Tramp i njen suprug Džered Kušner sa svojom decom došli su da vide svečanu ceremoniju u kojoj je Donald prepustio svojoj supruzi čast da upali svetiljke na Božićnoj jelki.

Melanija ne prestaje da privlači pažnju javnosti od kada je ušla u Božićno raspoloženje, posebno pre nekoliko dana kada je otvorila vrata Bele kuće i pokazala dekoraciju, provela nekoliko sati sa decom iz obližnje škole praveći ukrase za jelku. Ovde možete pogledati kako je Melanija okitila Belu kuću.

(Novosti)