Trudnoća

METODA KOJA JE ZALUDELA SVET: Ako želite dečaka jedite meso, a za devojčicu pijte mleko…

Mnogi parovi širom sveta pokušavaju da predvide pol svog budućeg deteta. Neki od njih su išli toliko daleko da sukoristili najčudnije tehnike koje bi mogle da ispune njihove želje u dobivanju dečaka ili devojčice.

Šanse da se dete rodi kao dečak ili devojčica su pedeset/pedeset, ali neki budući roditelji se ipak pitaju je li moguće da utiču na pol deteta. Neke buduće majke se pokušavaju osloniti na priče koje predviđaju pol pa jedu samo određenu hranu ili pokušavaju da ostanu u drugom stanju u određeno doba dana.

Na kinesku metodu utvrđivanja pola oslanjali su se mnogi parovi u kineskoj istoriji. Ona kaže kako će vam duhovi vode, zemlje, vazduha i vatre pomoći da vaše dete bude pola kojeg priželjkujete.

Metoda doktora Landruma Šetlesa kaže da, ako roditelji žele dečaka, moraju da pokušaju da začnu dete što bliže ženinoj ovulaciji, a ako žele devojčicu tri do četiri dana posle ovulacije. Slična metoda je i O+12 koja tumači da morate začeti tačno 12 sati posle ovulacije ako želite devojčicu.

Jonas metodu je osmislio doktor Eugen Jonas koji tvrdi da mesečeve mene imaju veliku ulogu u zdravlju i polu deteta. Sam dr Jonas ima 11 zdrave dece za koju tvrdi da im je svima tačno predvideo pol.

Još jedna metoda koja je zaludela parove širom sveta kaže da bi žena trebalo da pije mleko i jedu ribu, salatu i hranu punu kalcijuma ako želi devojčicu. Ako želi dečaka, trebalo bi jesti jaja, meso i proteine.

(kurir)