Moda

Modna inspiracija: Top 8 modnih kombinacija za jesen 2016.

Od čipkanih topova i antilop haljina do bluza koje otkrivaju ramena i suknji sa dugmićima, komadi odeće koje volite da nosite preko leta mogu izuzetno lako da se „prebace“ i u sledeću, jesenju sezonu. Nema potrebe da se odričete omiljenih komada, kada ih možete nositi i tokom malo hladnijih dana. Pogledajte naše ideje i inspirišite se za narednu sezonu:

# Obucite blejzer sa dva reda dugmića, preko džempera sa rolkom i ukombinujte ih sa farmerkama i polu-dubokim cipelama.

# Top od čipke obucite ispod ravne haljine od antilpo kože, a od obuće obujte čizme. Izgledaćete šik i moderno.

# Igrajte se sa proporcijama tako što ćete slojevito obući dugački džemper bez rukava preko kilote pantalona. Što se tiče obuće – ravne baletanke ili cipele idu kao salivene.

# Kaput u krem – kamila boji, preko prugaste majice,u kombinaciji sa antilop suknjom i papučama na štiklu ili platformu. Ova kombinacija će vas verovatno učiniti jedinom ultra-modernom damom na ulici.

# Džemper u puderasto roze boji, koji ćete obući preko klasične bele košulje će učiniti čuda za vaš izgled, pogotovo ako odlučite da ova kombinacija bude za posao. Uz to obucite farmerke i štikle u odgovarajućoj boji.

# Majica koja se vezuje oko struka je već sama po sebi dovoljan detalj, ali ako uz nju dodate kardigan, farmerke i upadljivu torbu – znajte da niste pogrešili sa izborom.

# Majica koja otkriva ramena je možda previše lagana za jesen, ali uz nju dodate ešarpu oko vrata, nikako ne može da vam bude hladno. Uske farmerke, sandale na kaišiće i teksas jakna su dodaci koji odgovaraju jednoj ozbiljnoj i modernoj ženi.

# Peplum bluza od čipke je „must have“ u jesenjoj sezoni, kao i farmerke sa pocepanim detaljem na kolenu. Bež stileto sandale najviše odgovaraju ovakvom stajlingu.

(Cosmopolitan)