CELEBRITY

Modna pravila kraljevske porodice su brojna, ali Megan Markl jedno posebno ne podnosi!

Biti član britanske kraljevske porodice ima mnoge prednosti, ali i mane.

Postoje brojna pravila kojih se moraju pridržavati, od načina na koji treba da se ponašaju do strogog dress code-a. A otkako se pridružila porodici, Megan ih je sve morala prihvatiti, ali sa jednim nikako ne može da se pomiri.

Naime, kraljevski protokol nalaže da ženski članovi porodice u prisutnosti kraljice Elizabete II, ne smeju nositi pantalone, a upravo to pravilo najviše frustrira vojvotkinju koja je velika ljubiteljka odela sa pantalonama, što je nedavno za People otkrio izvor blizak kraljevskoj porodici.

– Teško joj je shvatiti neka pravila kraljevske porodice, poput činjenice da kraljica preferira videti žene u haljinama i suknjama više nego u pantalonama, te često pita Harija zašto to mora biti tako. Mislim da je to ponekad frustrira, ali to je njen novi život sa kojim se mora naučiti nositi – ispričao je izvor za tabloid.

Otkako se udala za princa Harija, Megan je u nekoliko prilika nosila pantalone, ali nijednom u prisutnosti kraljice, ali s obzirom na to da je do sada već stekla reputaciju kraljevske buntovnice jer je nebrojeno puta zanemarila porodična pravila, ne bi nas iznenadila da prekrši i ovo.

(Index.hr)