Astrologija

NAJFATALNIJI horoskopski znak za muškarce

Vera u horoskop je postala takođe moda svakodnevnice. Ipak, od davnina, ljudi su mnogo toga računali i merili po zvezdama, čitav svoj višegodišnji rad posvećivali pomerajima planeta u Kosmosu, pa zašto onda ne bismo poverovali i u horoskop- nastao kao sitan nagoveštaj budućnosti i neizvesnosti u odabiru naših budućih dana.

Svaki horoskopski znak je interesantan na svoj način, na svakog utiče druga planeta i svako poseduje svoju posebnost. Određena istraživanja i već pisani tekstovi na polju ove teme tvrde kako je baš škorpije teško zaboraviti, kako se od njih ne odlazi, kako su impresivne i neprevaziđene u svojoj zavodljivosti. Valjda žene rođene u znaku škorpije poseduju ono šemu zanosa za kojim muškarci luduju i nikad ih ne ostavljaju.

Škorpije su te koje imaju meru, u svemu, u načinu na koje vole i na koje ih vole. Umeju da vole pre svega sebe, da se sačuvaju od nepotrebnih gluposti, da vode računa o izgledu koliko spolja toliko i o izgledu sopstvene duše i njene sadržine. Idu za tokom, posmatraju muškarce kao bitan deo svog života, ali ne i presudan. One su kao voda, uz zadršku na brani. Snađu se u svakoj situaciji, opstaju u svim uslovima i uvek su srećne sa sobom.

Ne mare previše za tuđe mišljenja, nije ih briga koga i šta ostavljaju za sobom, idu „trbuhom za kruhom“ i besprekorno uživaju u sada i ovde. Takva lagodnost jeste jedna od fatalnosti koju škorpije poseduju. Iz tolike umešnosti sa sobom, umeju i sa muškarcem. Ne izgore u ljubavi i strasti, ne pobacaju i razbiju pola kuće u naletu besa, teško postaju ali zauvek ostanu verne u srcu svom muškarcu i bez bespotrebnih suza i gubitka energije rešavaju sve probleme.

Škorpije kao znak, osobinama koje nekolicina žena poseduju, ostaju najfatalniji znak upravo zbog toga što imaju meru u svemu. Ne zbog inteligencije, niti zbog obrazovanja ili umeća, niti zbog znanja koje je posledica već pomenutog, nego upravo zbog mere u mešavini svega toga što čini jednu ženu škorpiju.

(jollymagazine.com)