Moda

Najisplativiji model trenutno: Farmerice koje izdužuju noge a nosićemo ih i tokom jeseni i zime!

Iako su već neko vreme u modi, mnogi nisu svesni prednosti jednog modela farmerica u koji se trenutno i najviše isplati uložiti.

Reč je o farmericama sa nogavicama tri-četvrt dužine koje laskaju nogama bolje od ijednog drugog modela jer skreću pažnju na njihov najuži deo, odnosno zglobove.

U kombinaciji sa cipelama sa visokom potpeticom efekat je još bolji, dok će model farmerica sa visokim strukom vizuelno stanjiti celu figuru.

S obzirom na to da nisu potpuno dugačke, idealni su izbor i za prohladne letnje večeri, a kupite li ih sada, možete nastaviti da ih nosite sve do kraja jeseni, pa i tokom zime u kombinaciji sa čizmama koje će ipak malo umanjiti njihov laskavi efekat.

Što se tiče širine njihovih nogavica, izaberite onu koja najbolje ističe vaše prednosti i prekriva mane. Na primer, ženama sa jačim bedrima najbolje će pristajati farmerice sa ravnim nogavicama, dok ćete dojam ženstvenih oblina stvoriti u nešto užem modelu sa nogavicama koje se šire prema dnu.

Na vama je i odabir njihove boje, s čime je gotovo nemoguće pogrešiti jer pravilo da se leti nose svetle, a zimi tamnije farmerice već odavno ne vredi.

(Index.hr)