Nega & Lepota

Najlepše i najpopularnije frizure za svaku dužinu kose (FOTO)

Lepo vreme nekako nam dodatno podstiče želju da menjamo kod sebe, a vreovatno prva koja će nam pasti na pamet je frizura.

Sigurno vas zanimaju najnoviji trendovi, a mi smo ih za vas okupili sve na jedno mesto. Dobra vest je da se ove sezone nose sve moguće dužine kose, a među 6 najpoželjnijih frizura svako će pronaći bar jednu za sebe:

Bob sa šiškama
Šiške su se od početka godine nametnule kao jedna od najpoželjnijih frizura sezone, a u kombinaciji s ravno odrezanim bobom čine savršen look za ovu sezonu koji jednako dobro izgleda na ravnoj i kovrdžavoj kosi.

Slojevita piksi frizura
Dame koje vole kratku kosu obožavaće slojevitu varijantu klasične piksi frizure koju je mnogo lakše održavati i stilizovati od njene uglađene varijante.

Curtain šiške
Kako odaje njihovo englesko ime, ove šiške uokviruju lice kao zavesa (engl. curtain) pa će osvežiti svačiji look.

Shaggy cut
Ova lepršava slojevita frizura idealna je za žene koje ne vole da troše vreme na nameštanje kose svakog jutra jer je cilj da izgleda razbarušeno, a posebno je dobar odabir za leto.

Ležerni bob
Ako niste ljubitelj šiški, možete napraviti i normalni bob, a ove sezone kul ga je nositi pomalo neurednog, odnosno razbarušenog.

Dugačka talasasta kosa
Ako negujete dugačku kosu i ne planirate da je skratite, ove sezone bićete IN ako samo lagano oblikujete talase.

(Index Rouge)