Ljubav & Seks

NAJSEKSIPILNIJE STVARI ZA MUŠKARCA koje nemaju veze sa vašim izgledom

Daleko od toga da muškarci ne vole da vide ženske grudi ili pozadinu. Seksi su im i oči, leđa, ruke, ramena, a prosto su ludi za malom rupicom između ključne kosti… Ali, nije sve u izgledu. Pogledajte koje su to stvari muškarcima seksi kod žena.

Smisao za humor

Smeh je životni lubrikant – uz njega sve radi bolje i ide glatko – pa zato ne čudi da je jedna od najseksipilnijih stvari upravo smisao za humor.

Nezavisnost

Vitezovi još postoje. Svaki normalan muškarac je srećan kad može da štiti i da se brine o ženi koju voli. Ali žena koja je stalno zavisna od njega može da bude odbojna. Zdrava doza nezavisnosti jedna je od najseksipilnijih stvari, a nema veze sa izgledom.

Briga i nega

Muškarac ne treba da napravi konkurs za majku svoje dece da bi video kakvi su vaši majčinski instikti. Bez obzira da li pokazujete te osobine dok mazite kućnog ljubimca, dok se obraćate komšijskom klincu ili njemu kad je bolestan, muškarac vašu brigu kapira kao privlačnu, a ne kao sećanje na mamu.

Inteligencija

Kada je reč o seksipilu, vaš mozak je vaš najbolji prijatelj. Pamet je seksi. I to je to.

Poštovanje prema njegovom radu

Bez obzira kojim se poslom bavi, kad pokažete iskreno poštovanje prema njemu i veštinama koje poseduje, u tom trenutku će misliti da ste najseksipilnije biće na svetu.

Sposobnost slušanja

Želite da vam se poverava? Slušajte ga. Poput vas, i vaš partner želi da ga čujete. Ponudite mu to i bićete mu neodoljivi.

Spremnost na fer svađu

Prepirke su deo veze, kao i telesna intimnost. Ali, razlika da li će vas gledati kao svadljivu ili seksi je u tome da li ćete se svađati bez omalovažavanja ili izvlačenja grešaka iz prošlosti.

Ljubaznost

Seksi nije samo vatrena strast. Ljubazna žena je seksi žena.

Flertovanje

Ako je zavođenje ples, koketiranje je muzika. Svi koketni komentari i pokreti pokazaće mu da vam je privlačan.

Velikodušnost

Egocentrični ljudi nisu nikom privlačni. Vaš velikodušni duh, spremnost da dajete bez toga da tražite, jedna je od najseksipilnijih stvari koje muškarac vidi u vama.

Iniciranje seksa

Muškarci vole seks i ne stide se da pokažu da ga žele, ali nema ništa seksipilnije od razigrane i divlje žene u spavaćoj sobi, koja muškarcu jasno pokazuje da ga želi.

Vaša podrška

Muškarci žele da se svima pokažu da su čvrsti i da sve drže pod kontrolom, ali i oni imaju svoje nesigurnosti. Kad vaš čovek posrne, podrška koju mu pružite u tim trenucima u njegovim očima će vas učiniti još poželjnijima.

Dajete mu prostora

Zajedništvo je super, ali je samoća druga strana privlačnosti. Dajte mu vremena koje će deliti sa prijateljima, a to vreme će vas još više zbližiti.

Vaše prihvatanje

Muškarci znaju da nisu savršeni. Pokažite mu da ga prihvatate takvog kakav jeste i da ne želite da ga menjate, uprkos njegovim manama. U tom trenutku bićete mu najprivlačnija žena na svetu.

Odanost

Vaša privlačnost dolazi iz dubljeg mesta nego što je izgled i ličnost – pravo iz srca, gde vas odanost njemu razlikuje od ostalih.

Vreme samo za vas

Bez obzira da li ste već godinama u braku ili ste tek ušli u vezu, jedna od najseksipilnijih stvari koju možete da učinite je da odvojite vreme za svog partnera i usredsrediti se na svoj odnos. Rezervišite mesto u restoranu ili pobegnite nekud za vikend. Ponekad, on mora da zna da vam je važniji od šefa, majke, pa čak i dece – bar na kratko.

(onaportal.com)