ŽIVOT

NE GUBITE VREME NA POGREŠNE LJUDE: 7 znakova da on nije vredan vašeg vremena

Zapamtite: VI zaslužujete samo najbolje.

Bilo da ste u vezi ili ste se tek počeli da se viđate s nekim, važno je da već na početku saznate kakve su njegove namere i u kom smeru ide vaš odnos.

Pročitajte sledeći tekst u kome smo izdvojili 7 najvažnijih stavki da jednostavno gubite vreme sa njim.

Javlja se samo kada to njemu odgovara

Nema ga po nekoliko nedelja, meseci, na vaše poruke odgovara nezainteresovano ili ih ignoriše. Međutim, kada se seti da postojite i da bi mogli da provedete vreme među čaršavima, bez srama će vas pozvati jer njemu tad odgovara!

Priča samo o sebi

Svojim hobijima, interesima,životu i slično, dok ga istovremeno vaši uopštee ne zanimaju. Ili će saslušati vaše planove, ali nećete dobiti podršku, a još manje će on biti deo istih!

Uvek je u pravu

Zamislite život s jednim takvim? Upravo tako!

Ne želi da čuje NE

Svako od nas ima svoje granice, ali on one vaše ne poštuje. A kada čuje „ne“, iste sekunde nastaje drama. Ukoliko niste raspoloženi da sve njegove želje ispunite, nema potrebe da polemišete ništa dalje.

Krije da je sa vama

Ako se viđate već neko vreme, a nikada niste izašli u grad, na kafu, već se sve svodi na četiri zida. ne moramo da objašnjavamo kuda sve to vodi!

Laže

I mala, bela laž je laž. S vremenom one postaju sve gore, bez izvinjenja, a na kraju ćete se naći u situaciji gde ćete se vi osećati loše, dok će njemu i dalje biti svejedno. Znamo da to ne želite!

Uzima vas zdravo za gotovo

Vaše vreme, trud… Što god da uradite, nikada nemate osećaj da vas on zaista ceni. Vaše poklone i mala iznenašenja shvata zdravo za gotovo i uvek su mu preči svi prijatelji od vas. Srećom, još uvek postoje oni koji će ceniti i sitnice. Pa dok ne nađete jednog takvog i samoća je mnogo bolji izbor.

(cosmopolitan.rs)