Astrologija

NEDELJA pred nama donosi promene: Precizan horoskop do 24. aprila

Uz ovaj precizan nedeljni horoskop, pripremite se za događaje tokom sledeće nedelje:

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – I dalje vas prati sreća na poslovnom planu. Puni ste dobrih ideja, vredni i marljivi. Tokom ovog perioda imate šansu da ostvarite bolje odnose sa saradnicima i šefovima od čijeg mišljenja zavisi vaše dalje napredovanje. Očekuje vas i neka nagrada. Krajnji je čas da se posvetite onome što je vama značajno i bitno. Pred vama je mnogo bolji period za zaradu od privatnog posla.
Ljubav – Venera u znaku Ovna budi u vama nove želje i emocije. Bićete u prilici da izgladite odnose sa nekom osobom sa kojom ste bili u tajnoj vezi, ali i da započnete novu romansu. U vaš život se vraća jedna markantna, pomalo opasna osoba.
Zdravlje – Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Spremnost za druženje i razgovore sa saradnicima, kako poslovne tako i lične prirode, tokom naredne nedelje mogu vam otvoriti nove poslovne mogućnosti. Merkur u Biku, u povoljnom aspektu sa Jupiterom ukazuje na velike planove. Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekujte dva značajnija dobitka. Ukoliko ste nezadovoljni platom vreme je da potražite novi posao.
Ljubav – Pred vama je uzbudljiv period na ljubavnom planu. Novi početak sa stabilnom osobom, dosta obećava. Ali i druge veze, započete u ovom periodu imaju mogućnost lepog ostvarenja. Ukoliko ste u dugoj vezi, moguć početak zajedničkog života.
Zdravlje – Obratite veću pažnju na ishranu. Čaša toplog napitka, čim ustanete, prijaće vašem stomaku.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

PosaoPovoljan razvoj događaja budi u vama nove ambicije koje će nekome iz vašeg okruženja možda delovati neskromno. Ali, vi se ne obazirete na to. Puni ste pozitivne energije i duboko u sebi osećate da ste u potpunosti spremni i sposobni da sve što zamislite i ostvarite. Najviše uspeha imaćete u poslovima koji donose češće manje prilive novca. Iskoristite povoljan period za nove projekte.
Ljubav
Partner je izuzetno pažljiv, ali i zahtevan. Ako ste sami, moguć je susret sa bivšim partnerom. Ukoliko sada ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, imaćete uskoro još jednu priliku. Sklad u braku narušava bezrazložna ljubomora.
Zdravlje
Kontrolišite apetit. Dobro ste raspoloženi.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Venera u polju karijere donosi vam nove poslovne šanse. Ponovo ćete imati priliku da pokrenete aktivnosti koje su vam za malo izmakle u skorijoj prošlosti. Da bi sve proteklo u najboljem redu, neophodno je da pripreme za nove projekte obavite što diskretnije. Ovaj period je povoljan za nova udruživanja. Ako ste nezaposleni, postoji šansa da konačno dođete do željenog posla. Ne ulazite u nepotrebne izdatke.
Ljubav – Pravo je vreme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u braku. Aktuelne su i nove veze. Ukoliko je bilo nekih nesuglasica, imaćete priliku da poboljšate svoje odnose.
Zdravlje – Početkom nedelje budite oprezni u saobraćaju. Čuvajte se povreda.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Sve vam je potaman. Ne samo da radite posao u kome uživate i koji volite, već ste uspeli da izgradite dobre odnose sa saradnicima. Harmonično raspoređene planete iz Ovna i Strelaca podsticajno deluju na vaše Sunce koje je simbol autoriteta i uspeha. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na prisutne. Uspećete da svoje ideje dobro unovčite.
Ljubav – Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se definitivno rastali sa partnerom, nećete dugo ostati sami. U vaš život ulaze dve osobe, a na vama je da odaberete onu pravu. Samo ne budite neodlučni, sreća je pred vama.
Zdravlje – Odlično ste raspoloženi. Obratite pažnju na zdravlje očiju.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Sredinom nedelje ćete dobiti neku lepu informaciju ili ponudu za novi angažman. Bićete u prilici da više komunicirate ili sarađujete sa svojim pretpostavljenim, što će biti dobra prilika za dalje napredovanje. Novačana situacija se popravlja. Očekuju vas dva veća dobitka, jedan je vezan za prethodne poslovne angažmane, a drugi za nov posao.
Ljubav – Nesporazume koje ste imali sa partnerom, uspećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Ako je došlo do sukoba i razdvajanja u prethodnom mesecu, iznenadni susret pruža šansu za pomirenje. Ako ste sami, moguća nova ljubav na radnom mestu.
Zdravlje – Sve je u najboljem redu. Ništa ne može da vas uzdrma.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Ukoliko planirate da napravite neku promenu ili započnete novi posao, osmehnuće vam se sreća. Zapažen uspeh ćete ostvariti kroz službeni put, ili dogovor sa svojim pretpostavljenim. Preko neke arbitraže, sudske presude ili ugovora, očekujte odlične prilive novca. Moguće je da novac dođe i kao neplata već otpisanih dugovanja.
Ljubav – Venera u polju partnerstva donosi vam nove udvarače, ali to ne znači da ćete lako ući u novu vezu. Vi sledite svoj san, znate kakvog partnera želite i dočekaćete ga uskoro. Moguća je i obnova neke stare ljubavi. U braku nema nekih promena, jači ste nego ikada.
Zdravlje – Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak. Zdravstvena situacija se popravlja.

Astrologija-i-njeno-prvo-izvorište

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Ovaj period je povoljan za prikupljanje raznih informacija koje bi mogle da va koriste u iznalaženju boljih rešenja za vaš status. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku od vama bliskih i dragih osoba, naročito žena. Nadajte se dobroj finansijskoj situaciji. Sve nekako ide na bolje. Oslonite se na staro iskustvo.
Ljubav – Ljubav vam je naklonjena. Odlazak na put mogao bi vam doneti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Preko rođaka ili komšija, moguć fatalan susret sa osobom u znaku Strelca. Bićete iznenađeni novim emocijama.
Zdravlje – Vodite računa o ispravnosti namirnica koje unosite u organizam.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Pred vama je period koji donosi izvesnu nestabilnost. Imate jaku želju za dokazivanjem i kontaktima sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci rastu, pa se potrudite da ih iskoristite konstruktivno. U drugoj polovini nedelje, ponovo ćete imati priliku da ostvarite projekte koji vam u proteklom periodu nisu išli od ruke.
Ljubav – Uspešno rešavate probleme u braku. Ako želite da obnovite neku staru vezu, budite strpljivi, partner će vas potražiti. Starija osoba ne odustaje od vas. Ova veza mogla bi da vam donese potpuno ostvarenje i sigurnost na ljubavnom planu.
Zdravlje – Prekontrolišete štitnu žlezdu, ukoliko osećate bilo kakve smetnje.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ovo je veoma značajan period za vašu karijeru. Trebalo bi da privodite kraju sve ono na čemu ste radili proteklih dana. Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve podjednako izazovne mogućnosti. U dosta situacija osećaćete se kao da vam neko radi iza leđa. Novčana situacija se popravlja i taj trend će se nastaviti na duži rok.
Ljubav – Moguće je da preko posla kojim se bavite, dođete u kontakt sa osobom koja je zauzeta. To bi mogao da bude i neko ko je vrlo uspešan i cenjen. Prija vam društvo osoba u znaku Blizanaca, Vage ili Vodolije.
Zdravlje – Ako ste na vreme rešili probleme sa zubima, sve je u redu. Puni ste energije.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Do kraja nedelje uspećete da ostvarite svoje namere i to uz pomoć saradnika, koji su vam i prijatelji. Lakše ćete doći do zaposlenja, ako radite na tome. Izbor najverovatnije neće biti baš po vašoj volji, ali vredi pokušati pošto vreme radi za vas. Povoljan preokret po pitanju finansija. Veći dobici mogući su od dodatnog posla.
Ljubav – Predstoji vam novo poznanstvo, a možda i nova ljubav. Budite sigurni da ćete doživeti prelepo iznenađenje, već pri prvom susretu. Ukoliko idete na put, očekujte neočekivano. Biće aktuelni susreti sa uspešnim sportistima i poznatim osobama.
Zdravlje – Pratiće vas dobro raspoloženje. Ne preterujte sa lumpovanjem, odmorite se.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Sve što budete radili u tajnosti, doneće vam odlične rezultate. Ukoliko, kroz posao kojim se bavite imate kontakt sa inostranstvom, ostvarićete uspešan službeni put. Većim preduzetnicima predstoji oporavak i izlazak iz krize. Ostali bi trebalo da pažljivo preispitaju trenutnu situaciju i iskoriste priliku koja će im se uskoro ukazati.
Ljubav – Tokom narednih dana pratiće vas optimizam koji najavljuje lepa dešavanja na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Moguće pomirenje sa starim partnerom.
Zdravlje – Ako je već bilo nekih zdravstvenih problema, situacija se poboljšava.

(novosti, ASTROLOG Mihailo Čukić)