Deca

NEVEROVATNO: Beba začeta na Dan Zaljubljenih rođena sa belegom u obliku srca na sred čela!

Pupi sada ima 12 nedelja, rođena je sa belegom u obliku srca, a njeni roditelji Džejd Sparam (20) i Liam Skejf (21), kasnije su shvatili da je začeta na Dan Zaljubljenih.

Majka je otkrila da je njena ćerka – koja je začeta na Dan Zaljubljenih – rođena sa belegom srca na čelu. Dva dana nakon što se rodila, jako crven beleg u obliku srca se pojavio bebi na čelu – majka kaže da je bila jako zabrinuta, pa je odvela Pupi kod doktora.
pupi-rej-beleg-srce-foto-ilyke-1455473693-844799
Džejd koja je domaćica, rekla je da su je doktori uverili da je srce na njenom čelu samo beleg.

„Nismo mogli da verujemo kada smo videli srce na njenom čelu, pogotovo kada smo shvatili da smo je napravili na Dan Zaljubljenih prošle godine. Kakva divna slučajnost“, rekla je majka.

„To definitivno naš Dan Zaljubljenih čini specijalnim. Pupi-Rej je nešto kao naš lični Kupid. Mi jednostavno ne možemo da prestanemo da ljubimo njeno lice“

Džejd i Liam kažu da su presrećni sa njenim dolaskom.

pupi-rej-beleg-srce-foto-ilyke-1455473219-844791

Samo nekoliko sati nakon njenog rođenja, roditelji su primetili crveni beleg na njenom čelu. Doktori su pretpostavili da je u pitanju samo beleg od pritiska koji će nestati za nekoliko sati.

Međutim, dva dana kasnije, Džejd i Liam primetili su roze znak koji se stvara u obliku srca, a pretvarao se u jarko crvenu boju kada se beba smejala ili plakala. Kako bi iskorenili sve zdravstvene probleme, otišli su kod doktora koji im je potvrdio da je u pitanju beleg.
pupi-rej-beleg-srce-foto-ilyke-1455473011-844787
Doktori su im rekli i da je moguće da beleg nestane do njene 5. godine, ali da postoje šanse da se opet vrati tokom života.

Roditelji ne bi voleli da nikada nestane jer je njima savršen, asli pitanje je da li će i njoj biti kada postane tinejdžerka.

(kurir, foto: Ilyke)