ŽIVOT

Novi trend među slavnim mamama: Da li ste za BRELFI ili protiv njega?

Ukoliko još niste čuli za izraz „brelfi“, sigurno ćete uskoro biti u prilici. U javnosti se digla prašina o temi dojenja u javnosti i dok su jedni protiv, drugi na jedinstven način pružaju podršku – slikajući selfije dok doje bebe.

Žizel Bundšen, poznata manekenka, podržala je ovaj trend i podelila sa svojim pratiocima fotografiju sebe kako doji bebu na poslu.

Sve više poznatih ličnosti i mama širom sveta deli svoje fotografije dojenja na društvenim mrežama. Oni koji zagovaraju ovaj trend tvrde da nema ništa loše u tome, dok drugi navode da je to privatna stvar i da je deljenje takvih fotografija zapravo traženje pažnje.

Pogledajte ko je sve „poklekao“ pred ovih trendom.

Alanis Moriset, pevačica, takođe je podelila jedan brelfi sa svojim fanovima.

dd1

Alisa Milano, glumica poznata po ulozi u seriji „Čari“, pokazala je da se ne stidi da podeli intimne momente sa svetom.

Karolina Kurikova, poznata manekenka i nekadašnji „Viktorijin anđeo“, podelila je brelfi i „zahvalila se na dojenju, poklonu majke prirode“.

Bruklin Deker, model i glumica, podelila je brelfi bez trunke šminke sa smešnom facom. To svakako nije izdanje u kome smo navikli da viđamo plavokosu lepoticu.

Tamara Ekleston, model i televizijska ličnost, poslednja se priključila trendu brelfija i priznala je da i dalje doji ćerkicu iako ona sada ima već dve godine.

Kod nas ovaj trend još nije zaživeo, možda je samo potrebno vreme, a možda naše dame nemaju potrebu da dele ove intimne trenutke sa fanovima. Vreme će pokazati.

Kakav je vaš stav po pitanju brelfija?

(žena blic)