Astrologija

NUMEROLOGIJA ZA 2017. GODINU: Izračunaj svoj bioritamski broj i saznaj šta te očekuje!

Slavimo rođendane, praznujemo važne datume i pažljivo biramo imena svoje dece. Tu na scenu stupa numerologija, jer svako slovo ima svoj broj i svako rođenje je upisano brojem.

Bioritamski broj za ovu godinu izračunavate tako što saberete datum i mesec rođenja i dodate 2017, pa sve svedete na prost broj.

Evo primera: Bioritamski broj osobe rođene 10. januara je 2. Kada saberemo sa 2017, dobićemo 3.

Ovaj broj je dobijen na sledeći način: (1+0+0+1)+(2+0+1+7) = 2+1 = 3

BROJ 1

Ovaj broj ulazi u sudbinsku godinu, s obzirom da kada se 2017. godina svede na jednocifren broj, izlazi karmička jedinica. U ovoj godini postajete lider, ali je veoma važno kakve ćete temelje postaviti na samom početku godine. Bitno je da znate da će vam tokom ovog razdoblja sve ići na ruku, kako na zdravstvenom, tako i na finansijskom planu. Mogući su veći problemi sa birokratijom, ali ovo je godina kada sebe postavljate na prvo mesto.

BROJ 2

U ovoj godini ubirate plodove mukotrpnog rada i odricanja, što je obeležilo prethodnih 12 meseci. Na poslovnom planu nećete “pomeriti planine” i rešiti sve finansijske poteškoće, ali u ljubavi vam stoje promene. Ceo ovaj period će biti obeležen novim kontaktima, pa i avanturama. Ako ste u vezi, kucnće čas odluke, kada ćete saznati da li je to zaista ono pravo. Dvojke ne mogu da funkcionišu bez svog para, zar ne?

BROJ 3

U ovoj godini imaćete mnogo poteškoća da uspostavite balans na emotivnom i profesionalnom planu. Uz mnogo truda i discipline, ostvarićete svoje želje. Nemojte se iznenaditi ako vam i ova godina bude naporna poput prošle. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a zauzvrat vas očekuje puno pozitivne energije i zabave.

BROJ 4

Odličan period za unapređenje postojećih i sticanje novih znanja i veština. Tokom 2017. godine ćete morati da se suočite sa strahovima i ljudima iz prošlosti. To je jedini način da napredujete u narednom periodu. Ovo je odlična godina za sve koji se bave marketingom i medijima.

BROJ 5

Sve petice će imati plodnu godinu u ljubavi i međuljudskim odnosima. Osobe koje su slobodne, tokom 2017. mogu da očekuju ulazak u ozbiljnu vezu, pa čak i stupanje u brak. Žene sa ovim bioritamskim brojem se mogu nadati trudnoći. Zbog pozitivnog delovanja bioritamskog broja možete da očekujete popravljanje porodičnih odnosa i veliki poslovni napredak.

BROJ 6

Pred šesticama je veoma naporna godina, puna stresa i konflikata, posebno kada su emocije u pitanju. Šestice koje su dugo u vezi, mogu naprosno da odluče da izađu iz veze. Nagle poslovne i ljubavne promene u životu šestice, mogu da unesu mnogo stresa u sve sfere života.

BROJ 7

Mistični i po mnogima sveti broj 7 ulazi u važnu godinu koja će obeležiti vaš ceo život. Napokon ćete da se rešite mentalnih prepreka i krenućete u nove radne pobede. Obzirom na to, treba da prihvatite nova poznanstva i poslovne ponude. Ova godina je odlična za posao, a što se ljubavi tiče, postoji šansa da ćete iznenada da se zaljubite.

BROJ 8

Ova godina je za vas u znaku biznisa i novih poslovnih angažmana. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mestu. Dobro razmislite šta želite od života i tek onda krenite u realizaciju svojih želja. Na ljubavnom planu neće biti nekih promena i izazova, ali to vam i neće biti prioritet ove godine.

BROJ 9

Ovoj je vaša godina promena, novih izazova i ljubavi. Napokon ulazite u novo poglavlje svog života, kada vas neće zaustaviti i pokolebati u novim poduhvatima. Malo upozorenje, ove godine morate čistiti sve iz prošlosti i sve što vas sputava. Kada se otarasite okova prošlih vremena, vaš život će pisati nove stranice ljubavnog romana.

(wannabemagazine)