Astrologija

Numerološka prognoza za maj 2016. godine: šta nam donosi mesec Merkura i vladavina „petice“

Mesec kada ćete više da promovišete svoje ideje. Maj mesec je mesec za nove proboje u nova polja izazova. Zaboravite strahove i blokade i dišite punim plućima. Ograničenja koja ste postavili sebi – zaboravite. Čitajte stvari koje do sada nikada niste pročitali i otkrijte nove tajne.

Dosta novih kontakata sa mlađim osobama. Možda ćete postati potpuno drugačija osoba, savitljivija i slobodnija. Ovaj mesec pratiće vas osećaj slobode, želja da mnoge stvari promenite u svom životu na bolje. Ovo je mesec avantura. Učenje vam neće pasti teško u ovom periodu pa, dragi moji đaci i studenti, „navalite“ na posao.

Širenja u svakom pravcu. Bićete nepredvidljivi osim u jednom segmentu, težnji ka slobodi. Vreme je za avanturistički duh u vama. Ako u ovom periodu putujete, budite oprezni u saobraćaju. Brzo ćete reagovati na određene situacije, brzo misliti i što više poslova obavićete u najkraćem roku. Optimističko raspoloženje i nadahnuće biće prisutno. Težićete sklapanju novih poznanstava, prijateljstava. Bićete sigurni u sebe i to ćete pokazivati na svakom koraku.

Šta je dobro da uradimo u maju 2016. godine

Svi poslovi vezani za prodaju, izdavaštvo, zabavu, umetnost doneće pozitivne rezultate. Nećete imati problem da motivišete ljude oko vas. Period odličan za meditaciju, vežbe, jogu. Istraživački duh, hrabrost i želja da iskusite sve što život može da vam ponudi neće vam dati mira. Strpljenje, promišljenost, pravilno rasuđivanje mogu vam pomoći da izbegnete moguće greške. Ako treba nečeg da se rasteretite, uradite sada jer će odluka biti valjana.

Lepe promene, lepi trenuci, lepi rezultati. Prema emotivnim partnerima gajite lepe misli i pokažite privrženost. Nagomilana nervoza moze da napravi problem u pojedinim vezama zato, pre nego što nepromišljeno nešto kažete što bi partnera, povredilo razmislite o posledicama. Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na respiratorni sistem, alergije, šake, vid…

Moguće nesanice i telesna iscrpljenost. Unosite dosta tečnosti u organizam i vitamine kroz sveže voće i povrće. Književnici i pesnici, vreme je za nove inspiracije, okrenite se pisanju, novim kontaktima, pregovorima vezanim za izdavaštvo. Opustite se uz dobru muziku, posetite promocije koje vama odgovaraju i proširite vidike.

Vreme je da se pokrenete i posvetite dragim ljudima, prijateljima i ako niste u emotivnim vezama, možda baš u ovom periodu pronađete nekoga ko će vam promeniti život. Vreme je za promene! Bićete velikodušni, nestrpljivi i nemirni. Negujte sebe spolja i iznutra. Pobegnite od rutine i dosade, bolje ćete se osećati. Bićete sposobni da radite više stvari odjednom, što nije tako loše. Ne ustručavajte se i iskoristite sve pogodnosti koje vam se ukazu u ovom mesecu. Budite pozitivni i širite optimizam. Vreme promena je stiglo, a na vama je da ga iskoristite na najbolji način. Možda kasnije neće biti mogućnosti za ispravke. Sve najbolje u mesecu Merkura.

(LoveSensa)