Muškarci

Ogromni stomak pretvorio u pločice za samo 10 nedelja: Muškarac svima otkrio tajnu

Dejv Anderson (41) iz Londona bavi se statičnim poslom, koji podrazumeva višesatno neprekidno sedenje svakog dana. Zbog toga, ali i uživanja u kaloričnim obrocima za stolom, Dejv se mnogo ugojio.

Najviše masnih naslaga pojavilo se na stomaku, pa je bio jako nezadovoljan svojim izgledom, naročito zato što se ga je čekalo venčanje bliskog rođaka, koje je podrazumevalo, kao i svako drugo venčanje, mnogo fotografisanja i viđanje sa rodbinom sa kojom se dugo nije susreo.

Ne želeći da svi komentarišu i zgražavaju se nad njegovom promenom, ali i da bi se inače bolje osećao, Dejv je odlučio da dovede liniju u red.

Krenuo je u teretanu i odlučio da reguliše ishranu, a za samo 10 nedelja je svoj ogromni stomak pretvorio u izvajane pločice i oslobodio se viška kilograma!

„Nije mi bilo teško da se pridržavam dijete. Iako nije bilo „varanja“ i alkohola, nikad nisam bio gladan“, kaže Dejv, koji je tokom tih dva i po meseca vežbao pet puta nedeljno sa trenerima iz teretane.

„Vežbao sam sa trenerom tri dana svake nedelje, a jednom ili dva puta sedmično sam. Treninzi su bili stvarno naporni, ali uživao sam u njima“, rekao je oduševljeni muškarac i poručuje da je tajna samo u ovome:

„Svako može da uspe i ima telo iz snova, samo mora da bude dosledan i da se drži pravila“, istakao je Dejv.

(stil)