Ljubav & Seks

Oprez: 7 stvari koje NIKAKO ne smete da radite u novoj vezi

Svi volimo te uzbudljive početke ljubavi, leptiriće u stomaku i uzbuđenost oko susreta sa njim, ali ovih stvari bi ipak trebalo da se čuvate u novoj vezi, bar na početku…

# Zanemarivanje prijatelja

Ovo je s razlogom prvo na listi. Znamo koliko je privlačno provoditi svaki trenutak sa njim, ali uvek bi trebalo da pronađete vremena za najbolje prijatelje, budući da će oni uvek biti tu za vas.

# Nerviranje kada on poželi solo druženje sa svojim društvom

Vas dvoje ste dve posebne jedinke u vezi, svako sa svojim navikama, prijateljima, potrebama. Nije normalno da se ponašate poput sijamskih blizanaca i da ste apsolutno zavisni jedno od drugog.

# Pretvaranje da volite nešto što zapravo mrzite

Glumljenje fudbalskog fanatizma njemu neće značiti mnogo, koliko će štete naneti izlazak istine na videlo. A ako ostanete zajedno, on će vas pre ili kasnije poznavati bolje od ikoga.

# Ignorisanje intuicije

Šta god vam intuicija govorila, nemojte je zanemarivati. Ona postoji s razlogom i pomaže vam da otvorite oči čak i kada neke stvari nije lako priznati. Osluškujte je sa pažnjom.

# Praktikovanje seksa bez zaštite

Znamo koliko strasti postoji između dvoje ljudi koju su se tek upoznali, ali ako još uvek niste razgovarali sa njim o polno prenosivim bolestima i planovima za budućnost, seks bez zaštite zaboravite da uopšte postoji.

# Praćenje njegove bivše

Apsolutno ne možemo da smislimo nijedan dobar razlog zašto biste uhodili njene profile ili, još gore, pratili uživo kuda se kreće. On je sa vama, ne sa njom. Ostavite se gluposti i uživajte!

# Požurivanje stvari

U bilo kom smeru. Možda vam se nakon dva meseca čini da je on čovek vašeg života, ali pustite da prođe određeno vreme pre nego što donesete sudbonosne odluke. Osim toga, ne želite da ga preplašite u startu, zar ne?

(cosmopolitan)