Ljubav & Seks

OPROBANI SAVETI: Devojke, evo kako da vratite bivšeg!

Povratak bivšem dečku nije nešto što je poželjno, ali ako ste baš čvrsto odlučili i shvatili da je on onaj pravi i da je vredan toga da se za njega borite, dajemo vam nekoliko saveta kako da ga vratite.

DAJTE MU VREMENA

Iako vam je strpljenje verovatno pri kraju i savet “Dajte mu malo vremena” zvuči najgori koji ste dobili, iskustva su pokazala da vašem voljenom upravo ovo i treba. Ako ste tek nedavno raskinuli, pustite ga da diše i razmislite koliko mu zapravo nedostajete. Uostalom, kako će uopšte on da shvati da je prekid greška i da mu nedostajete ako mu budete stalno dostupni?

RADITE NA SEBI (Možda je problem zaista u vama)

Ako želite da ga vratite, zar nije bolje i pametnije da ga vratite novoj i boljoj verziji sebe? Radite na sebi, krenite na razne kurseve, pročitajte knjige za koje ranije niste imale vremena. Različiti psihološki naslovi ili motivacijske knjige vas mogu spasiti depresije i biti odlična podrška u teškim trenucima. Umesto što ćete previše vremena trošiti na razmišljanje o gospodinu bivšem, počnite razmišljati o sebi.

DOBRO RAZMISLITE

Jeste li stvarno kompatibilni i ima li uopšte smisla da mu se vraćate? Dok su stvari još uvek sveže i dok vam je srce slomljeno u hiljade delova, jedino što želite jeste da se ono oporavi. U tim trenucima nemojte donositi odluke. Hladne glave razmislite je li on zaista dobar izbor.

PREUZMITE INICIJATIVU

Ako mislite da će on čitati vaše znakove, postove na Fejsbuku ili tumačiti vaše fotografije i na osnovu toga shvatiti da ga želite nazad, varate se. Ako ste zaista zaključile da ne možete i ne želite bez njega, recite mu to! Ne čekajte na njegov prvi korak, već ga same napravite!

Srećno!

(Alo!, foto: profimedia)