ŽIVOT

Osećajte se glamurozno: Ovo je nakit koji svaka žena treba da ima!

Svaka žena želi da zrači pozitivnom energijom i zdravim telom, jer: kako zračiš, tako privlačiš!

Kada bi to moglo da se postigne jednim komadom obuće ili odeće bilo bi idealno, ali nismo daleko od toga!

Odavno je poznatno da je poludrago kamenje dar iz prirode obogaćeno plemenitim svojstvima koja pozitivno utiču na osobu koja ih nosi. Pored toga, poludrago kamenje ima još niz pozitivnih dejstava: podiže raspoloženje, imunitet i energiju! Uz sve to, minđuše od poludragog kamenja su vrlo elegante, sofisticirane i luksuzne.

Minđuše Midi White su neophodan komad nakita.

Sačinjene su od belog korala (dragulja mira, radosti i uživanja u životu) oplemenjenog Swarovski kristalom, draguljem čistog luksuza. Veoma sofisticirane, srednjeg formata. Možete ih poručiti OVDE po ceni od SAMO 990RSD ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

Žene kojima je potrebna emotivna, fizička i intelektualna ravnoteža, to mogu postići uz pomoć prelepih Midi Purple minđuša koje su sačinjene od purpurnog ahata oplemenjenog Swarovski kristalom.

Možete ih poručiti OVDE po ceni od SAMO 990RSD ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

Ako pak želite da prestanete samo da sanjarite o ljubavi, boljem životu ili poslu, onda su Midi Turquoise prave minđuše za Vas!

Sačinjene od tirkiznog žada, dragulja koji ostvaruje snove i čini stvari mogućim i Swarovski kristala, dragulja čistog luksuza, definitno su komad nakita koji Vam je potreban. Možete ih naručiti OVDE po ceni od SAMO 990RSD ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

*Svaki komad nakita dolazi uz karticu o vlasništvu dragulja i uz vrećicu za čuvanje.

**Ceo asortiman možete pogledati OVDE .
(cosmopolitan.rs)