Dijete

OVAJ RECEPT TREBA DA PROBATE: Jedite ga samo 2 puta dnevno i kilogrami odoše bez vežbanja

Ako želite izgubiti na težini, onda treba probati ovaj recept. To je vrlo jednostavan i lak recept za napraviti, a ne treba mnogo sastojaka.

Pošto smeđi napravite, možete je čuvati u frižideru. Najbolje je da je napravite u jutarnjim satima i konzumirate svako jutro pre doručka. Treba koristiti prirodni i kvalitetan med, i vrlo je važno odabrati pravu vrstu cimeta kako bi vam dalo rezultate koje želite.

Potrebni sastojci
-2 kašika cimeta
-1 kašičica meda
-1 litar vode

Priprema
Napravite mješavinu cimeta, meda i vode u maloj šerpi. Stavite mješavinu na vatru da prokuha. Zatim filtrirajte tečnost u šolju i podelite na dva dela.

Kako se koristi ovaj napitak
Najbolje vreme za konzumiranje ove mešavine je pola sata pre nego doručka i pola sata pre odlaska u krevet. U slučaju da napravite previše, ne treba baciti mešavinu, samo čuvati za sledeći dan. Mora se uzeti na prazan želudac. Ovaj prirodni napitak čisti vaše telo, ali i pomaže vam u gubitku težine, bez donošenja bilo kakve promene u ishrani.

Korisni saveti
Prema nekim stručnjacima, možete dodati sirovi med nakon što je voda kuvana kako bi zadržali hranjive tvari. Morate znati da možete lako izgubiti 3-5 kilograma u roku od nedelju dana bez menjanja bilo šta drugo u okviru svoje dijete. Rezultati su različiti zbog cimeta.

(Kurir)