Ljubav & Seks

Ovde se krije prava istina: Evo zašto vam se ne javlja i ne odgovara na poruke

Devojke, da se razumemo. Ako se dečko ne javlja, to je zato što ne želi da se javi. Nema vremena, previše radi, ima puno obaveza, tek je izašao iz veze, bivša ga je puno povredila-sve je to jedna velika glupost i šifra za: “nisam zainteresovan”.

Nema izgovora, ništa tu nije tako zamršeno, muškarci su vrlo jednostavni, samo što mi živimo u zabludi da su komplikovani.

Zapravo, mi ih komplikujemo. Mi smo te koje stalno nešto preispituju, sabiraju, oduzimaju, sagledavaju iz različitih uglova, nalaze opravdanja… Naravno, on neće sve to da kaže, zato će jednostavno da kulira ili da se pravi lud u stilu “Baš sam u frci sad”, “Nisam imao kredit”, “Pa, ni ti se meni ne javljaš”.

U redu, čovek radi, zauzet je, ima obaveze, ne može sad ceo dan da se dopisuje ili razgovara sa tobom, ali kad se ne javlja danima…To nije u redu i sve su to samo izgovori.

Da ne dođe do zabune, ovde pričamo nejavljanju na dužem vremenskom periodu, ne o par sati ili jednom danu. Zato pogledajte najčešće muške izgovore za kuliranje i šta oni zapravo znače.

„Nisam mogao da se javim“: Izgovor, nije hteo.

„Imam puno obaveza“: Izgovor, nije hteo.

„Neću da te smaram“: Izgovor, nije hteo da se javi.

„U gužvi sam“: Izgovor, ne želi da se javi.

„Baš sam hteo da ti se javim“: Izgovor.

„Baš sam pomislio na tebe“: Izgovor, veruj da nije pomislio na tebe.

„A što se ti meni nisi javila“: Izgovor.

„Ulazio sam na fejsbuk, ali nisam imao vremena da ti odgovorim.“ Jel’?! Nisi imao par sekundi da napišeš “Javljam ti se kasnije, u gužvi sam”?! Pogrešno.

I sad se vi opet mrštite zbog Fejsbuka i kažete da nije bitno, ali jeste bitno. I te kako je bitno kad vam iskulirate poruku, jer vam i takvim ponašanjem šalje poruku. A vi i same znate kakvu!

Devojka ti je stavila do znanja da joj se sviđaš, a ti sad treba da je “osvajaš”, to znači da očekujemo da nas pozovete, pošaljete neku poruku, izvedete nas negde, ili, jesnostavnije rečeno, hoćemo da budemo sa vama. Ako nećeš, nema potrebe da praviš budalu od sebe i mene, dovoljno je samo da kažeš da nećeš.

Ne nasedajte na to, dame. Jednostavno, nastavite dalje dok ne nađete nekog ko će jedva čekati da vas čuje i da vam se javi, bez obzira na sve, jer ko hoće-nađe način, a ko neće-nađe izgovor.

(super žena)