Ljubav & Seks

Ove 4 stvari izluđuju vašeg partnera, a vi toga niste svesne

Svog partnera smatrate svojom srodnom dušom i nikada ne biste učinile nešto što bi ga povredilo ili uzrujalo. Barem ne namerno. Ipak, postoje neki potezi koje vi radite bez previše razmišljanja, a vašem partneru oni vrlo verovatno poprilično smetaju. Na sledećih pet stvari biste trebale obratiti pažnju ako želite zadržati čvrst i zdrav odnos s partnerom.

Neprestano ste loše volje

Iako je on vaše rame za plakanje i prava osoba kojoj se trebate obratiti za poneku lepu reč, ponekad to može biti vrlo iscrpljujuće i frustrirajuće ako se ponavlja iz dana u dan. Setite se tri stvari za koje ste zahvalne taj dan i recite mu to s velikim osmehom. Možda je ponekad i njemu potreban oslonac, ali vam to ne želi reći jer se vi neprestano žalite zbog svojih problema.

Ne dižete pogled s telefona

Možda vam se čini kako on to ne primećuje, no, verujte nam, itekako primećuje. Ako istovremeno razgovarate s njim i dopisujete se sa prijateljicom, postoji mogućnost da izazovete gadnu svađu jer ćete kad-tad preliti čašu. Stoga, prilikom razgovora s partnerom bolje odložite tehnologiju po strani i uživajte u razgovoru.

Ne slušate ga 

Isto kao i sa prethodnom stavkom, nemojte nikoga omalovažavati s manjkom pažnje. Usredsredite se na razgovor i trenutak u kom se nalazite.

Ne odgovarate mu na poruke

Ignorisanje i neodgovaranje na poruke nikome nije drago. Čak iako niste ljubiteljka dugih dopisivanja, to iskreno recite partneru bez da ga dovodite u situaciju da se brine gde se nalazite i jeste li dobro.

(cosmopolitan.rs)