Ljubav & Seks

Ovo će vas oduševiti: Pogledajte najbolje prosidbe u Srbiji (VIDEO)

Ako ste mislili da su romantika i javno pokazivanje emocija kod naših muškaraca nestali, prevarili ste se! Pokušali smo da izdvojimo sve najbolje, najromantičnije i najluđe prosidbe u Srbiji, ali smo tek tada videli da ih ima i više nego što smo očekivali.

Ipak, izdvojili smo nekoliko najoriginalnijih, nekoliko onih koji su se osmelili da pred celom Srbijom pitaju svoju dragu da kaže sudbonosno „da“.

Prosidba na Marakani

O prosidbi na utakmici Crvene zvezde i OFK Beograd se i dalje priča! Jedan Delija je uz pomoć svojih prijatelja na sred utakmice podigao transparent „Bojana, udaj se za mene. Milan“ Ona je pristala, a ova veridba je ušla u istoriju najsmelijih prosidbi u Srbiji.

Veridba dronom

Minja i Zoran su sedeli u kafiću u Pančevu, a ona nije ni sumanjala zašto ju je dečko baš tu i baš tada izveo na kafu… U jednom trenutku desio se najromantičniji scenario koji je Pančevo videlo. Za njihov sto sleteo je dron koji je nosio veliki natpis „Love“ i verenički prsten na njemu.

Kada te zaprosi čitava parada automobila

Bila je nedelja jutro i Ivan je pozvao svoju devojku Bojanu i njenu drugaricu da gledaju paradu automobila na Dorćolu. Kada su stigli do jedne pasarele, automobili su počeli da prolaze i trube. Svaki automobil je imao po jedno slovo ispisano na haubi. Ukupno 28 vozila! Na njima je pisalo, „Bojana, udaj se za Ivana“.

Prosidba iz bajke

Nije lako nagovoriti svu familiju i prijatelje da lažu! Ali, kada je ovakav povod sve je oprošteno. Nakon dugog ubeđivanja, Sunčica je pristala na Stefanovo nagovaranje da mu pomogne u jednoj audiciji koja je u baroknom stilu. Na kraju, on joj je rekao da želi da provede ostatak svog života sa njom… Naravno, pristala je.

Videli ste kako su ovi momci smeli i kako žele svima da pokažu svoje emocije kao pravi muškarci! A, ako ste ovoliko hrabri kao i oni i ako imate nameru da zaprosite svoju dragu otkrivamo vam gde možete da osvojite miraz. Sve što je potrebno je da posetite Kapri Prosidba i osvoji Kapri Miraz.

(Super Zena)