Ljubav & Seks

Ovo su erogene zone na njegovom telu: 3 najosetljivije tačke kod muškaraca

Ok, znamo da ćete svi prvo pomisliti da je penis mesto gde želi da ga dirate stačno. Logično! Ali ako želite da mu pružite nešto bombastično, onda se poigrajte s ova tri mesta na njegovom telu koja važe za glavne erogene zone. Garantujemo da će nakon prvog dodira eksplodirati od užitka i nikada neće izbaiti iz glave tu vašu akciju.

Postoje 3 mesta na njegovom telu čija će stilumacija pričiniti pravo zadovoljstvo. Zato, čitajte pažljivo i nikako nejmote zaobići ova čarobna mesta.

Testisi
Često su zapostavljeni tokom predigre. Ali, ove seksi “loptice” vrlo su osetljive i blagim dodirivanjem jako ćete ga uzbuditi ako budete nežne i oprezne. Ne zaboravite i maštovite.

Perineum
Da li ste čuli da i muškarci imaju G tačku? Ona se ne nalazi duboko kao naša, već je locirana izmešu testisa i anusa i nežnom masažom izazvaćete erupciju strasti. Masaža najbolje deluje kada onleži na leđima. Savet: dok jednom rukom masirate perineum, drugom možete stimulisati penis ili testise.

Frenulum
Deo koji spaja donji dio glavića s kožicom. Frenulum je bogat brojnim živčanim završecima i vrlo je osetljiv. Donja strana penisa obično je osetljivija na dodir pa kombinujte laganu i masažu brzim pokretima zbog kojih će uživati u svakoj sekundi.

(cosmopolitan)