Astrologija

PLAVI MESEC U SUBOTU OTKRIVA SVE: Čekaju vas ogromne promene a u junu sledi rasplet!

Plavi Mesec je treći od četiri puna Meseca koji nas očekuju ovog proleća i neraskidivo je povezan sa našom sudbinom.

Do ove pojave doćiće 21. maja i to bi mogla da bude prilika da uradimo stvari za koje nikada nismo mislili da su moguće.

Takođe je interesantno da će naredna dva puna Meseca biti u Strelcu, što znači da smo ovog meseca tek na početku priče koja do svog kraja neće doći sve dok se prašina ne slegne nakon punog meseca u junu.

Stvari su se proteklih par meseci odvijale u sporom tempu usled retrogradnih planeta. Nije bilo nikakvih nesreća i slučajnost – zvezde su od nas tražile da usporimo, malo promislimo i preispitamo svoje živote.Ove godine je trenutak kada ćemo se zapitati da li smo zaista osobe koje želimo da budemo i da li se nalazimo tamo gde želimo da budemo, ali na mnogo dublji način nego što smo to ranije činili.

Preispitaćemo svoju svrhu i posao kojim se bavimo, a posebnu pažnju obratićemo na ono što nam srce govori. Bez obzira na brojne misli koje smo imali, uglavnom nismo krenuli u akciju, ali to će se sada promeniti.

Strelac voli slobodu, prati sopstveni ritam i radije bi naučio lekciju na teži način nego iz straha ostao ušukan u svojoj zoni komfora. Čak i uz svoju liberalnu prirodu, Strelac je praktičan i retko donosi ishitrene odluke poput drugih znakova. Međutim, njegova najveća mana je želja da uvek pored sebe ima nešto konkretno za šta može da se uhvati.Ovo je ujedno i najveći oksimoron ovog znaka – želja za slobodom naspram potrebe da je logički definiše.

Pretereano analiziranje vrlo često može da nas uvali u nevolju, ali sada možemo da očekujemo izuzetak.

Ako smo do ovog trenutka bili u sadašnjosti, velike su šanse da smo stekli neverovatan uvid u sopstvenu ličnost i mesto koje želimo da okupiramo na ovom svetu.

Shvatili smo više o svojim mračnim i svetlim stranama i naučili šta nam je potrebno od drugih kako bismo bili ispunjeni i zadovoljni u životu. Iza nas je period istine, ali mnogi su i dalje frustrirani jer nisu sigurni kako da sagrade most i stignu do mesta na kom žele da budu.

Najveća ironija leži u tome da smo konstantno gradili taj most proteklih meseci.Svaka od naših odluka, bez obzira na to koliko se beznačajnom činila, stvarala je temelj za buduće monumentalne trenutke.

Ovaj pun Mesec otkriće nam napredak koji smo napravili. Videćemo gde želimo da budemo i šta je potrebno da iskažemo svoje potrebe.

Pun Mesec u subotu predstavlja poslednji delić slagalice i iznenada ćemo znati sve što je do sada bilo skriveno.

Naša prava vrednost će postati više nego očigledna. Naši izbori će nas naučiti dragocenu lekciju. Biće kristalno jasno ko želimo da budemo i sa kim.

Dugo smo čekali, ali promene dolaze.

Dva dana nakon punog Meseca, pod uticajem Merkura će nam se javiti želja da skočimo u akciju. Ako univerzum ipak ne odluči da nam našu sudbinu isporuči pred vrata, osetićemo vetrove promene na čijim krilima ćemo krenuti ka stvaranju sopstvene sudbine.

Pronaći ćemo mir i ostvariti harmoniju.

Ali ovo nije kraj priče.

Stvari zapravo tek počinju. Svetlo na kraju tunela nećemo videti sve do narednog meseca i drugog punog Meseca 20. juna.

(kurir)