Zdravlje

Po ukusu Kejt Midlton: Ova hrana se najčešće kuva u Bakingemskoj palati!

Kada je reč o njenom kulinarskom umeću, iskrena je bila i priznala da nije sjajna u kuhinji i da joj spremanje obroka baš i ne ide od ruke.

„Vilijam mora da trpi moje kuvanje i da da jede šta god da skuvam iako nije ukusno svaki put“

Rekla je da je jednom prilikom čula Vilijama kako se žali na njeno kulinarsko umeće u razgovoru sa kuvarima na jednoj zabavi. Vešto se izvukao i našalio: „To je razlog zašto sam tako mršav. Nisam tako mislio. Vojvotkinja ume da napravi nekoliko stvari. Njena Božićna večera je izvanredna.“

Bacili smo pogled na omiljenu hranu vojvotkinje i evo šta smo otkrili. U oim obrocima Kejt najviše uživa:

Začinjena hrana sa karijem 

Tokom trudnoće, Kejt je uživala u domaćem povrću začinjemom karijem i generalno svoj Indijskoj hrani koju joj je spremao jedan indijski par.

Kejt je ljubitelj jako začinjene i ljute hrane. Svoju strast prema ovoj vrsti hrane je otkrila na turneji kraljevske porodice po Indiji, za razliku od Vilijama koji nije preterano oduševljen ovom vrstom hrane.

Suši

Tokom posete Japanskom domu u Londonu, princ Vilijam otkrio je da su on i Kejt veliki ljubitelji sušija. Ovaj par obožava hranu iz morsih dubina i vrlo rado eksperimentišu sa namirnicama.

Jagnjetina

Na venčanju kraljevskog para služena je jagnjetina, ali to nije jedini put kada su uživli u ovoj hrani. Tokom posete festivala hrane u Britaniji, Vilijam i Kejt su se uputili do štanda kuvara Vikrama Vija, gde su se poslužili čuvenim ‘Vino-mariniranim jagnjećim kockama’, koje su njegov specijalitet.

Kokice

Tokom kraljevske turneje Kanadom i SAD-om 2014. godine, Kejtina ljubav prema kokicama otkrivena je kada su ona i Vilijam prisustvovali košarkaškoj utakmici, tokom njihove posete Njujorku.

Vegetarijanska jela

Kejt, iako nije vegeterijanka, voli jela koja su bazirana samo na povrću, bez ikakvog mesnog dodatka. Jednom prilikom je otkrila kako zaista uživa u ovoj vrsti hrane.

(Stil)