ŽIVOT

Pogledajte ko je trebalo da tumači ulogu Zverke u seriji „Seks i grad“

Imamo nove fascinantne vesti vezane za  seriju “Seks i grad”. I moramo da priznamo da nas je ovo mnogo više iznenadilo od vesti da su svi Cosmopolitan kokteli bili lažni! U intervjuu za Entertainment Weekly, producent serije Daren Star objasnio je da Kris Not nije bio prvi izbor za ulogu Zverke!

Daren je razmišljao da ulogu Zverke poveri glumcu Aleku Boldvinu! Međutim, na kraju je shvatio da je Kris ipak najbolji za ulogu najvećeg zavodnika u seriji!

„Prvobitno sam razmišljao sam o Aleku Boldvinu kako bi bio dobar za ulogu Zverke, ali kada sam prvi put sreo Krisa Nota pomislio sam da je ipak on savršen… što je kasnije i potvrdio kada sam ga čuo kako čita deo svoje uloge. Doneo je dosta svoje ličnosti u svoj lik u seriji.”, objasnio je Daren.

Ako ste mislili da je to kraj svim iznenađenjima, moramo da vam kažemo da nije!

Producenti su se razmišljali i oko glumaca koji će tumačiti ulogu romantičnog Ejdana. Prvobitno je uloga bila namenjena glumcu Ejdanu Kvinu.

aidan-quinn-attends-screening-of-sympathy-for-delicious-new-york-young-1c740d6e2fedd753ec273a0b6c304dc8-large-449291

“Razmišljali smo o Ejdanu Kvinu, ali s obzirom na to da sam obožavao Džona Korbeta u seriji Život na severu, izbor je pao na njega”, objasnio je Star, a mi dodajemo da jednostavno ne možemo da zamislimo nijednog drugog glumca u ulozi slatkog i divnog Ejdana Šoua.