Ljubav & Seks

Poljubi ga i odmah saznaj kakav će biti u krevetu

Devojke vole da uživaju u svim malim i velikim stvarima u životu, a definitivno najviše od svega vole poljupce. Oni predstavljaju neverovatnu uvertiru za seks koja će vam pokazati šta možete da očekujete u spavaćoj sobi. Poljubac nikada ne laže.

Tip koji te grize za usnu dok se ljubite

Ako krene malo agresivnije da gricka tvoju usnu dok se ljubite, znaj da će biti vatreno i emotivno stvorenje u krevetu. Naravno, ovaj stil nije za svakoga jer većina ne voli kada ih grizu.

Ali opet, postoje i oni koji uživaju u malo grubosti. Šta je život bez malo uzbuđenja i opasnosti.

Ovaj tip će hteti da imate seks u kuhinji, sali za sastanke ili u kupatilu dok ste kod prijatelja na večeri.

Voli da ima kontrolu u svakoj seksualnoj situaciji i ako voliš, biće ti neverovatno. Ako ne voliš, niko te ne sprečava da se okreneš i odeš. To je divna stvar u vezi sa seksom. Uvek možeš da odeš ako ti nešto ne prija.

Tip koji te zadirkuje dok te ljubi

Svi volimo malo zadirkivanja. Ovaj tip će ti prirediti ubitačan poljubac, a onda će polako početi da se sklanja ostavljajući te da moliš za još.

Seks sa njim biće spor i moraćeš i ti da se potrudiš. Ali znaj da će to uživanje, i malo mučenja, trajati barem sat vremena i potpuno ćeš odlepiti od strasti.

Tip koji se ljubi kao da ti pregleda desni

Popili ste par pića i potrebne vibracije su tu. Jedva čekaš da krenete u spavaću sobu, a onda te on poljubi.

I to nije običan poljubac, već pregled. Kao poseta zubaru. Njegov jezik ti bukvalno proverava stanje plombi, teksturu zuba i desni.

Tokom seksa, ako do njega dođe, on će takođe proći svaki centimetar tvog tela ljubeći ga. Ponašaće se kao uzbuđeni tinejdžer koji je po prvi put video grudi.

Tip koji se ljubi otvorenih usta bez jezika

Da li si se ikada ljubila sa nekim koji je otvorio svoja usta i jedva, ali jedva, izbacio jezik? To je prilično šupalj poljubac.

Postoje velike šanse da se dečko plaši bacila i zato „čuva“ svoj jezik. Sa druge strane, verovatno će biti jako uredan i savršeno čist. U krevetu će biti respektabilan ljubavnik, ali će morati da nađe način da izađe sa svojim strahom od bacila.

Iako će biti oduševljen seksom, uvek češ znati da se jedan deo njega plaši da se ne razboli zbog dodirivanja tvog seksi tela.

Tip koji divlja sa jezikom

Sigurno znaš o kakvom se tipu radi. Njegov jezik poput bušilice ulazi i izlazi iz tvojih usta i uopšte nije prijatno.

Takav je i seks sa njim, bez duše, samo penetracija. I što je najgore, stvari se vremenom neće popraviti. Sve vreme seks će najverovatnije biti jedina konstanta u vašem životu.

U njemu ima previše tenzije da bi se igrao u spavaćoj sobi i bio senzualan.

Tip koji dodiruje lice prilikom ljubljenja

Ovo je najnežniji muškarac sa kojim ćeš se ljubiti. Jednostavno ima nečeg senzualnog u trenutku kada ti nežno dodirne lice dok se ljubite.

On te zaista želi, možda je čak i malo zaljubljen u tebe iako je u pitanju tek prvi poljubac. A to znači da te očekuje neverovatno emotivan seks i dugo gledanje u oči. Celo iskustvo će biti toliko intenzivno da ćeš imati osećaj kao da ga poznaješ ceo život.

Tip koji ima loš ukus tokom ljubljenja

Spojićete usne, ukrstićete jezike, poljubac će biti skoro savršen – jer će imati loš ukus.

Nastavićeš da se ljubiš u nadi da će stvari uspeti, da će seks biti toliko dobar da ćeš zaboraviti na njegov ukus, ali neće. Iako je dobar ljubavnik, jednostavno nećeš moći da prevaziđeš taj miris koji ti se uvukao u nos.

Ako vam neko ne miriše kako treba, dobro razmislite pre nego što napravite svoj potez – telo pokušava nešto da vam kaže, i to ne bez razloga.

Tip koji se „savršeno“ ljubi

Nakon poljupca sa njim deifnitivno ćeš početi da veruješ u magiju. Nakon poljupca odmah ćeš poželeti da spavaš sa njim (iako bi možda trebalo da sačekaš malo jer je ovakav tip neverovatno poseban).

Vođenje ljubavi sa njim će biti čisto savršenstvo.

Poljubac poseduje isceliteljska svojstva i prepun je značenja. Ako neko zna kako da te poljubi, razume tvoju suštinu.
A seks, seks će biti kao taj vatreni poljubac i plamteće celu noć.

(24 sata, foto: profimedia)