Moda

Povratak modnog trenda oduševio sve influenserke!

Helanke su odevni komad koji je izazvao brojne rasprave!

Možemo se složiti kako je moda područje podložno promenama, ali takođe i područje koje voli da reciklira neke stare trendove. Helanke su definitivno jedan od onih komada koji je izazvao brojne rasprave, ali na kraju je ipak uspeo da se izbori za svoje mesto pod modnim nebom.

Sigurni smo da ste u nešto mlađoj dobi helanke nosili svakodnevno, ali ipak njihova popularnost u dnevnim kombinacijama jenjavala je iz godine u godinu te su u potpunosti postale prihvatljive jedino u sportskim kombinacijama. Iako se uz helanke vezuju mišljenja kako se radi o neukusnom odevnom komadu, uz pravilno kombinovanje mogu izgledati iznimno stylish i chic, a nikako ne smemo zanemariti ni činjenicu kako je reč o iznimno udobnom komadu.

Budući da su omiljene high street prodavnice već predstavile jesenje kolekcije, nemoguće je ne primetiti da upravo helanke igraju glavnu ulogu i to u kombinaciji sa haljinama, suknjama, dužim džemperima, ali i ženstvenim bluzama i majicama.

Naime, osim standardnog pamučnog materijala, helanke danas dolaze u jeans, kožnoj, pletenoj varijanti, te su apsolutno komad koji može zameniti obične pantalone, a poigrati se možete i sa krojem i odabrati trapez ili bilo koji drugi.

Ono što najviše volimo kod helanki, je to što su iznimno udobne i komotne, a istovremeno moderne, pa možemo zaključiti kako se radi o odabiru koji vas sigurno neće razočarati. Ono u čemu morate biti oprezni prilikom odabira helanki jeste njihov kvalitet, dakle materijal mora biti gust i čvrst, nikako proziran jer ćete tako kreirati neatraktivan izgled koji iz helanki neće izvući njihov maksimum.

(fashion.hr)