Astrologija

PRECIZAN NEDELJNI HOROSKOP: Evo šta vas čeka do 3. jula

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao
Očekujte mnogo promena kada u ponedeljak Mesec uđe u Ovna. Puni ste optimizma, ali skloni sukobu sa ljudima za koje smatrate da vas ugrožavaju. Mesec pravi aspekt trigona sa Saturnom i stvari brzo dovodi u red, ne podležite trenutnim utiscima i emocijama, da ne pogrešite u proceni. Pažljivo sa finansijama krajem nedelje.
Ljubav
Uzbuđenje i nagli preokreti, sve je pojačano kako se bliži kraj nedelje, a Venera i Sunce približavaju trigonu s Marsom. Imaćete brojne šanse i teško se odlučivati. Jača osetljivost do srede jer Mesec tranzitira kroz Ovna. Odluke odložite za kraj nedelje.
Zdravlje
Produženi boravak Jupitera u polju bolesti ukazuje da vam je potrebna detoksikacija.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao
Osećate da nemate kontrolu nad dešavanjima. Ne krivite za to saradnike, preuzmite mere da bi stvari radili sistemski i logično. Merkur u polju novca je u teškim aspektima sa Saturnom, borite se da svaki dinar završi na pravom mestu. Posebno ako radite za druge jer ste pod lupom duže vreme i neko čeka da napravite grešku.
Ljubav
Venera u trećem polju ukazuje na osobu iz okruženja, sa kojom će se uskoro dešavati stvari koje trenutno ne planirate. Ovaj aspekt vas čini pravim hedonistom, skloni ste uživanjima. Oni u braku i vezi neka vode računa da ne uđu u neželjenu aferu, slobodnima je sve dozvoljeno.
Zdravlje
Pazite se trovanja hranom, izbegavajte da jedete van kuće.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao
Vaš vladar Merkur je u polju novca, osećate priliv energije i ideja. Ali, problem je što je previše ideja i dilema. Merkur je ušao u drugo polje opterećen opozicionim aspektom sa Saturnom, pa svaki vaš plan nosi brojne prepreke iz prošlosti. Planete u polju novca grade nekoliko dobrih aspekta i isplati se da rizikujete uprkos preprekama.
Ljubav
Saturn u polju partnerstva donosi preispitivanja i teškoće u svim odnosima, bilo da je u pitanju brak ili kratka veza. Osetljivi ste sredinom nedelje, dok Mesec tranzitom kroz bika aspektuje Veneru u raku. Kontakti su intezivniji, želećete da menjate status. Ne ulećite prebrzo u odnose koji mogu doneti dugotrajne probleme.
Zdravlje
Mars ukazuje na moguće povrede usled rukovanja alatom ili nekim predmetom.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao
Početkom nedelje Mesec u polju karijere gradi dobre aspekte sa Saturnom i svaki plan je ostvariv. Važno je i da budete strpljivi, a Merkur u 12. polju ukazuje na loše glasine i priče koje morate demantovati delima. Ne budite nervoznim, prihvatite izazov.
Ljubav
Trigon Meseca i Venere je dobar aspekt u ljubavi. Privlačite ljude koji u vama prepoznaju pozitivca i osećaju toplinu. Osoba svetle kose iz vašeg okruženja je vrlo zainteresovana za vas, što pokazuje aspekt Venere i Sunca u raku. Ako ste u braku, vodite računa o izazovima koji se nameću.
Zdravlje
Saturn ukazuje na hronične probleme, pad imuniteta i potrebu za ozbiljnom preventivom da se ne bi razboleli.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao
Oko vas se stvara gužva, ali ne utiče pozitivno na planove i ideje. Planete u 12. polju ukazuju na okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj. U drugom polju koje simbolizuje novac, Jupiter ima dobre aspekte s Marsom i vodi vas ka cilju. Ne shvatajte olako rane znake upozorenja na problem.
Ljubav
Ljubav ili avantura, čim se Venera ušunja u 12. polje, lavovi dobiju injekciju teatralnosti i potrebu za dokazivanjem. To zna da preraste u afere, što se sada ne preporučuje. Posebno ako ste u braku. Slobodne očekuje dobar period, interesantna poznanstva koja mogu da prerastu u ozbiljniju vezu.
Zdravlje
Uredan život i redovan san su najbolji savet za naredni period.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao
Jupiter u vašem znaku otvara novi ciklus u vašoj karijeri. Podržan planetama iz znakova vodenog trojstva, usmeren je ka novcu i materijalnim vrednostima po cenu žrtvovanja principa. Značajne promene u prilivu novca mogu biti i dobre i loše. Važno je da realno procenite situaciju i razbijete sve iluzije.
Ljubav
Među prijateljima ste omiljeni, a suprotnom polu privlačite pažnju. Venera u 11. polju teško razlikuje ljubav od prijateljstva. Kratkotrajno druženje u nedelju se nastavlja krajem nedelje. Potrebno je da u ljubavi budete racionalni, izbegnete greške i trzavice s partnerom. Slobodni mogu da počnu ozbiljnu vezu.
Zdravlje
Infekcije i virusi uzrokuju iscrpljenost i manji pad imuniteta.

ljubav-astrologija-1000x664

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao
Mars u znaku novca ukazuje na probleme prilikom naplate i manipulacije novcem. Saturn u polju vašeg okruženja podstiče stalne nesporazume sa okolinom, na poslu i van njega. Stelijum Sunca, Venere i Merkura u polju karijere poručuje da je vreme za ozbiljne odluke i razgovore sa bitnim ljudima koji utiču na vaše planove.
Ljubav
Posao i emocije se prepliću, dve osobe na radnom mestu su zainteresovane za vas i vi za njih. Ova nedelja je interesantna i komplikovana. Od ponedeljka do četvrtka izbegavajte rasprave na temu emocija.
Zdravlje
Poremećaj tečnosti u organizmu, višak ili manjak. Više se krećite i pravilnije hranite.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao
Mars u Škorpiji se upravo okrenuo i zaleteo u direktan hod i popravlja stvari. Velika tenzija je još prisutna, ali iz polja inostranstva dolazi pomoć prijatelja, koja sve olakšava. Polje novca je pod uticajem Saturna, što ukazuje na restrikciju i potrebu za racionalnom potrošnjom.
Ljubav
Tenziju prenosite i na partnerske odnose. Venera upravlja poljem partnerstva i u izazovnim je aspektima sa Suncem u polju putovanja, slobodni su skloni vezama sa osobom iz daleka i onima koje upoznaju na putu. Zauzetima je ovo idealan period za romantično putovanje.
Zdravlje
Čuvajte se povreda i padova. Izbegavajte hladne napitke, Saturn u drugom polju uzrokuje probleme s grlom.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao
Saturn u vašem znaku umanjuje šanse i daje skeptičan pogled na stvari. Aspekt koji gradi sa Jupiterom u polju karijere nije konstruktivan već naporan, zahteva prekid sa starim i otpočinjanje novog posla. Pustite da se događaji sami odvijaju, čekajte povoljan trenutak. Svaki otpor situacijama koje dolaze je uzaludan i otežava stvari.
Ljubav
Očekuje vas monotonija ili stabilnost u ljubavi, zavisi iz kod ugla posmatrate. Jupiter, vladar vašeg znaka, gradi sa Venerom dobre aspekte. Zauzeti će uživati u vezi koja napreduje. Slobodni imaju mnogo šansi, ali ih uglavnom neće koristiti. Krajem nedelje očekujte promene.
Zdravlje
Mogući urološki ili ginekološki problemi. Pijte više tečnosti.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao
Tokom nedelje dobijate vest ili informaciju koju očekujete. Ulazak Merkura u sedmo polje intenzivira dogovore oko posla. U istom polju je i Venera, vladar polja karijere, pa su šanse veće. Osim promene posla, moguće su i promene pozicije na radnom mestu. Dinamičan, naporan, ali profitabilan period je pred vama.
Ljubav
Očekujte brojne susrete i šansu da započnete nešto novo. Veza u kojoj ste je na testu. Slobodni ulaze u vezu koja naglo postaje ozbiljna, a nekima i opterećujuća. Oni koji razmišljaju o braku, sada odlučuju o  budućnosti.
Zdravlje
Mogući bolovi u nogama ili povrede nogu.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao
Polje posla naglašeno je ratobornim Marsom. Nesuglasice s kolegama i podmetanja su već postali praksa. Ovo je faza korenitih promena i velikih poslovnih tenzija. Oprezno birajte strane u okruženju i donosite odluke. Ne podležite trenutnim utiscima i emocijama.
Ljubav
Pojavljuje se osoba iz prošlosti, sa kojom ni ranije nije bilo srećnog kraja. Venera i mars u trigonu mogu je „dovesti“ do vas na polju posla i dodatno vam iskomplikovati status. To se posebno odnosi na one u vezi. I ako nema povoda, zbog većeg broja planeta u šestom polju možete biti meta ogovaranja.
Zdravlje
Krvni sudovi, vene, cirkulacija, krvna slika… Uradite sistematski pregled.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao
Dominacija Saturna na polju posla ukazuje na restrikcije u vezi količine obaveza i novca. Aspekti sa Jupiterom najavljuju sistemske promene, reorganizaciju, kontrolu rada i razultata. Samostalni u poslu neka vode računa o propisima i inspekcijskoj kontroli.
Ljubav
Polje partnerstva obeležava Jupiter uz brojne aspekte planeta iz znaka raka, očekujte burna dešavanja i nove šanse. Kada se mnogo bira, najčešće se loše izabere. Slobodni neka vode računa o tome, jer im to može biti trajni izbor, a zauzetima je najbolje da ne biraju ništa.
Zdravlje
Umor i stres uzimaju danak, kao i nepravilna ishrana.

 

(novosti)