Ljubav & Seks

Preti im samoća: Ovih 5 tipova devojaka teško pronalaze ljubav

Ukoliko već duže vreme nemate sreće u ljubavi, moramo da vas razočaramo – problem možda i jeste u vama…

Predstavljamo vam 5 najzanimljivijih tipova žena koje imaju problema da nađu ljubav, ali i zadrže dečka.

Nadamo se da ne pripadate nijednom tipu, ali ako vam u ljubavi ne ide, proverite za svaki slučaj!

Seks mašina

Iz naslova vam je sve jasno. Ova dama želi seks, seks i samo seks. Samanta iz serije “Seks i grad” je prva asocijacija jer ova dama upražnjava seks iz čiste zabave, drži sve pod kontrolom i beži što dalje od veza. Samanta je bila samo lik iz serije, tako da u realnom životu slučaj nije tako drastičan, ali ovu damu ne zanimaju previše emocije. Uglavnom privlači muškarce koji su joj slični i od kojih dobija ono što želi. Međutim, pre ili kasnije poželeće pravu vezu, a da li će uspeti da je nađe je veliko pitanje.

Zašto je takva: Sva iskustva bila su isključilo bazirana na seksu i navikla je da se veze svode samo na seks.

Gospođica „srodna duša“

Idealista. Ova dama u svakom momku vidi mogućnost da je on baš njen“Mr. Right” i opsednuta je time da ga po svaku cenu nađe. Nakon propale veze, ona je u panici da je možda izgubila priliku da će nekad pronaći srodnu dušu. Svojim ponašanjem većinu muškarca plaši, jer niko ne želi posle nedelju dana venčanje, decu i planove za starost.

Zašto je takva: U detinjstvu možda nisu imale dovoljno pažnje i ljubavi i rasle maštajući da će jednog dana živeti u skladnoj porodici.

Mama

Ne samo da je devojka svom dečku već i life couch, psihoterapeut i majka. Ona želi da ga promeni, poboljša, posmatra ga kao projekat. Ulaže sve kako emocionalno tako i finansijski. Brine se o njemu kao da ga je rodila. Iako možete misliti da na prvi pogled „Blago njemu“, ovaj tip žena može biti ponekad izuzetno naporan, baš kao i svaka majka.

Zašto je takva: I u detinjstvu je imala ulogu „mame“ prema mlađoj braći ili sestrama i roditelji su joj nesvesno usadili u glavu da treba da se brine o svom budućem izabraniku.

Anakonda

Opasna kao što i naziv govori. U strahu da će je izabranik ostaviti ili prevariti, ova dama je veliki manipulator. Osim što ga drži na kratkoj uzici, vodi računa o svemu i uvek je u pripravnosti. Kada je ostavljena, teši se time da su sve njene sumnje potvrđene.

Zašto je takva: Ranije veze i iskustva uticale su na njenu sadašnjost. Uglavnom je razlog prevara i zato je sad oprezna i opasna kao anakonda.

Gospođica “Savršena”

Dama koja osvaja svet svojim savršenim izgledom, poslom, stavom, životom. Ima visoke standarde, ali nikad nije opuštena i previse je hladna. Često ume da osuđuje partnera i retko šta zadovoljala njene kriterijume.

Zašto je takva: Odrasla u porodici, gde su roditelji imali visoke standarde i jednostavno veruje da niko nije dobar za nju!

(Cosmopolitan)